Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegyük fel van 5 milliotok...

Tegyük fel van 5 milliotok mit csinálnátok vele?

Figyelt kérdés

mibe fektetnétek be illetve milyen vállalkozást csinálnátok vagy milyen dolgot csinálnátok hogy még több legyen ? :)

Csak egy felvetés nem muszály kronkrét tervet irni csak hogy ki mit csinálna vele.

2009. okt. 30. 10:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
felkeresnék egy független pénzügyi tanácsadót ha csak nem vagyok közgazdász.
2009. okt. 30. 10:08
 2/32 anonim ***** válasza:
59%

Légyszi pontos jével legyen már muszáj :)

Öten vagyunk a családban, mindenkinek adnék egymillát :)

A saját részemmel meg... Hm, szerintem semmit nem csinálnék vele, legfeljebb vennék alapanyagokat festéshez, vászon, olajfesték, stb. amikre sajnos nincs pénzünk. Úgy drágábban el lehet adni a képeimet, mintha papírra rajzolok szénnel :)

2009. okt. 30. 10:11
 3/32 anonim ***** válasza:
Beraknám a bankba.
2009. okt. 30. 10:14
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Végre vennék egy kis lakást magamnak.
2009. okt. 30. 10:17
 5/32 anonim ***** válasza:
91%
vennék egy kis házikót.
2009. okt. 30. 10:21
 6/32 anonim válasza:
76%

Beraknám a bankba.

Utolsó 2-nek: Emberek gondolkodjatok már kicsit, 5 millából már nagyon telket sem, nemhogy házat...

2009. okt. 30. 10:35
 7/32 anonim ***** válasza:
betenném a bankba az egészet pár évre, hogy kamatozzon, majd mikor már eleget fialt, vennék belőle egy kis kertes házat a leendő családomnak
2009. okt. 30. 10:37
 8/32 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 10:35ös.

Én nagyon jó garzonokat tudom 5millióért, és nagyon klasz nyaralókat is tudok, amik nem aluxus kategoria, de az én igényeimnek tökéltessen megfelel. És sokkal jobb mint az albérlet.

Tehát ne akarj róla lebeszélni, mert csak kapnám meg azt az ötmilliót, már mennék is lakást venni.

2009. okt. 30. 10:47
 9/32 anonim ***** válasza:
Vennék egy franko kis telket rà 3 mobilomot és nyàron kiadnàm! Egy idény alatt vissza is hozznà az àràt! :)
2009. okt. 30. 10:58
 10/32 A kérdező kommentje:

Idáig egész jo kis dolgokat tennétek abbol a pénzböl :) Mondjuk egy házat ha nem budapesten de tudnék én is venni 5 milliobol (már ha lenne anyim ) .

És Mibe fektetnétek be hogy több legyen belüle vagy mit csinálnátok vele hogy több legyen belöle a bankon kivül ?

2009. okt. 30. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!