Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Alföldi...

Mi a véleményetek az Alföldi rendezte István a király-ról?

Figyelt kérdés
Légyszi a korotokat is írjátok a válaszhoz!
2013. aug. 20. 23:44
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
95%

"keresztény hittérítőket mindvégig napszemüveges maffiózók és kommandósok védelmezik, a vörösen világító keresztek fegyverré válnak, s azzal szúrják, kínozzák halálra a szerencsétlen népet."

Tulajdonképpen nem ez történt?

Aki nem hódolt be, azt elkergették, megverték, megölték.

Ennyi erővel ha én a boszorkányégetésekről csinálok színdarabot az is kereszténygyalázás?

2013. aug. 21. 14:15
 32/45 A kérdező kommentje:

Kedves Legjobb ezt már olvastam az általad belinkelt cikkben is, a saját véleményed jobban érdekelne, ha van...

Egyébként meg nem napszemüvegben és nem gépfegyverrel a kezükben, de annál több fájdalommal, kínzással és kegyetlenséggel járt a kereszténység elterjesztése és nem csak nálunk...gondolj a keresztes háborúkra...

2013. aug. 21. 14:18
 33/45 anonim ***** válasza:
53%

Legjobb kérdező, nagy a szerencséd, mert ezen a fórumrészen még nyilvánvalóan nem ismerik az agyhalott fröcsögéseidet a Politika témakörből, de a neked válaszolóknak javasolnám, hogy ne törjék magukat.

A "vitapartneretek" egy kétbites Igazi Magyar, aki a kurucinfó hülyeségeinek a visszagurgulázásán kívül másra nem képes.

2013. aug. 21. 17:09
 34/45 A kérdező kommentje:
mi az a kurucinfó??? :-)
2013. aug. 21. 17:12
 35/45 anonim ***** válasza:
70%

Én azon röhögök nagyon, hogy eddig senkit nem érdekelt (na jó, kis túlzással senkit nem nagyon érdekelt) István, pontosabban már teljesen leülepedett az egész István, a király dolog, minden augusztus 20-a rutinból megy. A katolicizmust és a kereszténységet szintén támadni meg elnyomni szokás újabbban, mert nem igazán trendi.

Ha ismered a szélsőjobbosok érdeklődési körét, akkor tudod, hogy évekkel ezelőtt folyamatosan újabb és újabb "tdományos tanulmányok" jelentek meg arról, hogy István hogy eltolt mindent, milyen szemét gazember volt, és bezzeg a Koppány.

Erre most jön egy Alföldi, megcsinálja a jubileumi István, a királyt, és mindenki húdeiszonyatosannagyonnagy keresztény meg István-rajongó lesz, és ez a mocskos hazaáruló húdenagyon megsértette a magyarságunkat meg a vallásunkat. Holott, ha kicsit utánajársz a szélsőjobbos kultúrának, akkor láthatod, hogy folyamatosan a az ősmagyar, pogány vallást erőltetik, a hagyományőrző "bulikon" is ez áll a középpontban. De nem baj, most ők is nagyonvadon keresztények lettek, és Aldöldi vérig sértette őket a neonkeresztekkel.

Szánalmas :DD

Már egyszer leírtama véleményemet, íme:

Én most láttam. Szerintem zseniális az egész! Ez egy korhű rendezés, nem kell meglepődni a mai eszköz- és jelmezhasználaton.

Ez a rendezés egy teljesen más aspektusból mutatja be a történetet. Nagy hangsúlyt heyezett a vívódásra, az emberi gyarlóságra, arra, hogy a legtöbb dolog az életben nem csupán fekete és fehér.

Kedvenc jelenetem volt, amikor Istvánék fent pezsgőztek, a nép énekelte a Felkelt a mi napunk c. dalt, és közben Koppányék éppen Laborc holttestét szedték fel, majd vitték el mintegy gyászmenetben.

A vége szintén hatalmas jelenet, amikor Istvánra és a népre rázárják a "ketrecet". Remekül jellemzi a magyar mentalitást: nem vagyunk képesek kiszabadulni a saját korlátainkból, és az új, más szemléletet sem akarjuk beengedni az életterünkbe. Egyszerűen fenomenális lett a darab!

Utólag kiegészíteném azzal, hogy voltak gyenge pontok, egy-két helyen el tudtam volna képzelni más megoldásokat, de összességében nagyon tetszett!

21/L

2013. aug. 21. 21:45
 36/45 anonim ***** válasza:
50%

utolsó: nagyon jól megfogalmaztad, nagyon egyetértek:)

21/F

2013. aug. 21. 22:08
 37/45 anonim ***** válasza:
21%
35-ös, téged a barátaid gondolom nagyon egyszerű embernek ismernek. 36-os minek írtad oda a korodat? Azt hiszed ha kicsit nyalizol neki, akkor majd elkezdtek privizni, és ezt használod fel, hogy megismerd ezt a buta libát? :) Ez a szánalmas.
2013. aug. 21. 23:14
 38/45 A kérdező kommentje:

Kedves Legjobb! Én kértem, hogy mindenki korral együtt véleményezzen. De látom ilyen sok mindenre már nem tudsz odafigyelni. Mint ahogy arra sem, hogy már kétszer is kérdeztem a Te privát véleményedet és még mindig nem látom...

Egyébként a 21 éves lány válasza nagyon frappáns, látszik hogy a korosztályánál jóval tájékozottabb és inteligensebb. Összekapcsolódnak a gondolatai, pontosan képes kifejti a véleményét. Gratulálok neki! És sok előtte szólónak is! Azt hiszem önismeretet kell tartanom, mert eddig rosszabb véleményem volt a mai húszévesekről...

Ha gondolod próbáld meg követni őt, az ő egyszerűségében és mondj valami saját véleményt is, amit nem mástól loptál...

2013. aug. 21. 23:47
 39/45 anonim ***** válasza:
Adott egy gyönyörű szép Európa, egy keresztény kultúrával, aminek a közepébe mi bejöttünk hon-foglalni. Igen, kényszer volt a kereszténység, de így, hogy körbe vett minket a keresztény szomszédság irgalmatlan túlerővel, szerintetek meddig maradtunk volna életben az ősi isteneikkel? Persze ezt sokan nem akarták elfogadni és verték a mellüket a hagyományokra. De választani kellett, állást kellett foglalni a külvilág felé. És ezt meg kellett harcolni. Persze, most mondhatjuk, hogy borzalmas volt, meg kényszer volt. Igen, az volt. De még itt vagyunk, és többek között ez annak köszönhető, hogy akkor István behódolt a kereszténységnek. És most nézzetek körül, az ország nagyja keresztény. Ezt visszacsinálni nem lehet, és bírálni is felesleges. Ezért tetszik nekem is jobban a régi. Van egy ünnepünk, egy szabadnapunk, amikor pihenünk és szórakozunk. Ne a negatív érzésekkel legyünk tele.
2013. aug. 22. 00:00
 40/45 anonim ***** válasza:

36-os te tényleg nagyon ostoba vagy:)))))

A kérdésben volt benne a kor.Ennyi.

2013. aug. 22. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!