Mi a véleményetek az Alföldi rendezte István a király-ról?
"keresztény hittérítőket mindvégig napszemüveges maffiózók és kommandósok védelmezik, a vörösen világító keresztek fegyverré válnak, s azzal szúrják, kínozzák halálra a szerencsétlen népet."
Tulajdonképpen nem ez történt?
Aki nem hódolt be, azt elkergették, megverték, megölték.
Ennyi erővel ha én a boszorkányégetésekről csinálok színdarabot az is kereszténygyalázás?
Kedves Legjobb ezt már olvastam az általad belinkelt cikkben is, a saját véleményed jobban érdekelne, ha van...
Egyébként meg nem napszemüvegben és nem gépfegyverrel a kezükben, de annál több fájdalommal, kínzással és kegyetlenséggel járt a kereszténység elterjesztése és nem csak nálunk...gondolj a keresztes háborúkra...
Legjobb kérdező, nagy a szerencséd, mert ezen a fórumrészen még nyilvánvalóan nem ismerik az agyhalott fröcsögéseidet a Politika témakörből, de a neked válaszolóknak javasolnám, hogy ne törjék magukat.
A "vitapartneretek" egy kétbites Igazi Magyar, aki a kurucinfó hülyeségeinek a visszagurgulázásán kívül másra nem képes.
Én azon röhögök nagyon, hogy eddig senkit nem érdekelt (na jó, kis túlzással senkit nem nagyon érdekelt) István, pontosabban már teljesen leülepedett az egész István, a király dolog, minden augusztus 20-a rutinból megy. A katolicizmust és a kereszténységet szintén támadni meg elnyomni szokás újabbban, mert nem igazán trendi.
Ha ismered a szélsőjobbosok érdeklődési körét, akkor tudod, hogy évekkel ezelőtt folyamatosan újabb és újabb "tdományos tanulmányok" jelentek meg arról, hogy István hogy eltolt mindent, milyen szemét gazember volt, és bezzeg a Koppány.
Erre most jön egy Alföldi, megcsinálja a jubileumi István, a királyt, és mindenki húdeiszonyatosannagyonnagy keresztény meg István-rajongó lesz, és ez a mocskos hazaáruló húdenagyon megsértette a magyarságunkat meg a vallásunkat. Holott, ha kicsit utánajársz a szélsőjobbos kultúrának, akkor láthatod, hogy folyamatosan a az ősmagyar, pogány vallást erőltetik, a hagyományőrző "bulikon" is ez áll a középpontban. De nem baj, most ők is nagyonvadon keresztények lettek, és Aldöldi vérig sértette őket a neonkeresztekkel.
Szánalmas :DD
Már egyszer leírtama véleményemet, íme:
Én most láttam. Szerintem zseniális az egész! Ez egy korhű rendezés, nem kell meglepődni a mai eszköz- és jelmezhasználaton.
Ez a rendezés egy teljesen más aspektusból mutatja be a történetet. Nagy hangsúlyt heyezett a vívódásra, az emberi gyarlóságra, arra, hogy a legtöbb dolog az életben nem csupán fekete és fehér.
Kedvenc jelenetem volt, amikor Istvánék fent pezsgőztek, a nép énekelte a Felkelt a mi napunk c. dalt, és közben Koppányék éppen Laborc holttestét szedték fel, majd vitték el mintegy gyászmenetben.
A vége szintén hatalmas jelenet, amikor Istvánra és a népre rázárják a "ketrecet". Remekül jellemzi a magyar mentalitást: nem vagyunk képesek kiszabadulni a saját korlátainkból, és az új, más szemléletet sem akarjuk beengedni az életterünkbe. Egyszerűen fenomenális lett a darab!
Utólag kiegészíteném azzal, hogy voltak gyenge pontok, egy-két helyen el tudtam volna képzelni más megoldásokat, de összességében nagyon tetszett!
21/L
utolsó: nagyon jól megfogalmaztad, nagyon egyetértek:)
21/F
Kedves Legjobb! Én kértem, hogy mindenki korral együtt véleményezzen. De látom ilyen sok mindenre már nem tudsz odafigyelni. Mint ahogy arra sem, hogy már kétszer is kérdeztem a Te privát véleményedet és még mindig nem látom...
Egyébként a 21 éves lány válasza nagyon frappáns, látszik hogy a korosztályánál jóval tájékozottabb és inteligensebb. Összekapcsolódnak a gondolatai, pontosan képes kifejti a véleményét. Gratulálok neki! És sok előtte szólónak is! Azt hiszem önismeretet kell tartanom, mert eddig rosszabb véleményem volt a mai húszévesekről...
Ha gondolod próbáld meg követni őt, az ő egyszerűségében és mondj valami saját véleményt is, amit nem mástól loptál...
36-os te tényleg nagyon ostoba vagy:)))))
A kérdésben volt benne a kor.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!