Szerintetek is jó lenne ha épülnének felhőkarcolók Budapesen?
Figyelt kérdés
Indokoljatok is lécci. Egyébként azért jutott eszembe,mert december 2.án adják át a Burj Dubai nevű tornyot Dubaiban, ami a maga 818 méterével világrekorder. Összehasonlitásként a parlament 100 méter a WTC pedig kb 400 méter volt. Nekem tetszenek az ilyen épületek és szívesen látnám őket Budapesten2009. okt. 28. 22:44
1/28 anonim válasza:
Azt áruld el, hogy hova építenéd? Így is kevés már a zöld terület a fővárosban.
2/28 anonim válasza:
Ha olyan helyre építenék, ahol senki elől nem veszi el a fényt, és senkit sem zavar, akkor miért ne? De a Bp mai állapotához (utak fejlettsége, stb. stb). Ez inkább olyan nagyvárosokba illik, ahol sugárutak tömkelege van.
3/28 A kérdező kommentje:
pl Dunapláza környéke... nem a belvárosba gondoltam hanem valami üzleit negyedbe. Amúgy lehet hogy télleg nem illene ide és valószinűleg kereslet se lenne rá mert így is rengeteg üres iroda van ma Budapesten, de engem az érdekelt, hogy nektek tetszene-e meg egyáltalán szeretitek-e az ilyen épületeket
2009. okt. 28. 23:01
4/28 anonim válasza:
Amíg csak 1 épül az kilóg nagyon...
5/28 anonim válasza:
Nem, nekem nem tetszene. Nekem sokkal jobban tetszenek Olaszország alacsony épületei.
6/28 anonim válasza:
Lehet lepontozni,De ez egy igazi hülyekérdés és pont
WTC :D meg Burj Dubai .Felhőkarcolók épülnek az Emírségekben,Kuwaitba,Qatarban,Thaiföldön,Kuala Lumpurban,Hong-Kongban,Tokióban,New Yorkban,Los Angelesben,San Franciscoban,Frankfurtban,Moszkvában,Londonban,de semiképp sem Budapesten :DD azért már álljon meg a menet.Én pedig nem is akarok pestre felhőkarcolót.
7/28 anonim válasza:
Kérdésfeltevő te hány éves vagy?
8/28 anonim válasza:
Én a 2. vagyok, és igaza van a 3.nak. Egy hülyén nézne ki magában... :) Több meg nem illene ide, még a Duna Plaza környékére se, szerintem... Nem tudom elképzelni a városképben. És én sem szeretném.
9/28 anonim válasza:
Kérdező, Budapest úgy szép, hogy a legmagasabb pontja a Citadella, nem tudnám elképzelni egy felhőkarcolóval, ami magasabb az egyik jelképünknél.
10/28 anonim válasza:
Budapest így jó ahogy van. (Igaz kicsit piszkos de az nem ide tartozik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!