Nincs értelme Pestre felhőkarcolókat építeni, mert egyrészt a hivatalok megvétóznák ("nem illik a városképbe"), másrészről Pest nem akkora üzleti és kereskedelmi központ, hogy fenn tudjon tartani ilyeneket, a lakossága pedig kicsi ahhoz, hogy kihasználható legyen. Kicsik vagyunk hozzá, na. :(
2009. máj. 16. 15:35
4/10 anonim válasza:
Csak óvatosan az elbizakodott válaszokkal!!!!! Már készen vanna a tervek a toronyházakra Őrmező csücskében, a Budaörsi útnál, és már a terepet is letakarították hozzá.
Tessék csak rákeresni az neten! A nemkívánatos szemlélők tekintete elől pedig óriási fém plakáttartókkal takarták el. Itt mindenre van pénz!!! Szükség is van rá, mert még nincs elég luxusiroda. Szükség van rá, mint a velencei-tavi vigalmi negyedre
2009. máj. 16. 15:48
5/10 anonim válasza:
Remelem, soha!
2009. máj. 16. 15:56
6/10 anonim válasza:
Remélem soha, vagy olyan helyen, ahol eddig régi használatlan raktárépületek vagy omladozó, vagy üres panelek vannak, mert kár lenne az évszázados, gyönyörűen díszített belvárosi házakat lebontani miatta, a helyére meg ronda fantáziátlan üvegépületeket felhúzni, és a zöldövezetekért meg sokan tiltakoznának is(én is)
2009. máj. 16. 20:04
7/10 anonim válasza:
Szerintem már jórég tervben vannak, de hogy mikor lesznek kész.. Hát szerintem azt mindenki tudja (:
Csepelnél terveznek nagyon szép dolgokat.. A 7 emeletes lakóhíd stb.. Érdemes rákeresni.
Bár szerintem mire ezek kész lesznek mi már bőven alulról szagoljuk az ibolykát.
2009. máj. 16. 20:14
8/10 anonim válasza:
Majd ha megérdemli a város -> SOHA!!!
(vagy ha a filmesek odastilizálnak egyet az omladozó pesti társasházak mellé,hogy "menőbb" legyen a ratyi magyar filmjük...)
2010. jan. 31. 18:56
9/10 anonim válasza:
Az első válaszát ismételném amikor Olimpia, azaz soha.
2010. febr. 19. 09:59
10/10 anonim válasza:
a nyilvánvalóan közösségre, emberi közérzetre negatív módon ható közügyekben, mint az, hogy másoljuk-e a gigavárosok felhőkarcolós építészetét, csak a legritkább esetben adják meg a vélemény-nyilvánítás jogát a polgároknak! Felhőkarcolót megalomániás pszichopaták szeretnek építeni. Eszükbe se jut, hogy a felső emeletei kilengenek, dolgozni se jó benne, az ember biztonságérzetét még álmában is kikezdi egy magas liftakna - hát még a valóságban, kellemetlenül leárnyékolja és elnyomja a környezetét, egyszóval túlméretezése tükrözi teljesen elembertelenedő világunkat. Vírusveszélyre, háborús- vagy terrorveszélyre senki sem gondol...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!