Miért éljek tovább? van értelme?
megválaszoltad magadnak: családod miatt.
nem kell az önsajnáltatás, ezek a dolgok nem maguktól jönnek, tenni kell értük. erősítsd meg a jellemed, legyél kedves, segítőkész, őszinte, így lesznek barátaid is...ennyi a nagy trükk
szerintem ne add fel
mindenki életében van mélypont de lesz sokkal jobb is
ne add fel
Persze hogy van értelme! Ne add fel!
Meglásd, minden jóra fordul majd. A rosszból mindenkinek kijár, ez elkerülhetetlen, de ez még nem a világ vége...
Van egy csomó jó dolog a világban, csak járj nyitott szemmel, és ne fordulj magadba!
Sok sikert az élethez!:)
Hát így elolvasva az írásodat, szerintem sincs túl sok értelme. Legalábbis az én szemszögemből. Persze csak rajtad áll, hogy megoldod-e. Mindenki a saját életéért felel, és mindenkinek az élete olyan, amilyenné ő maga teszi. Senki és semmi más nem képes olyan szinten befolyásolni az életét, mint ő maga.
De ne aggódj. Ha esetleg mégsem tudod megoldani a problémáidat (vagy így, vagy úgy), akkor sem fog örökké tartani az életed. A természet meg fogja oldani helyetted is. Szóval csak türelem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!