Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért éljek tovább? van értelme?

Miért éljek tovább? van értelme?

Figyelt kérdés
utálok élni.az egész egy szar.életképtelen,lelkileg gyenge személyiség vagyok.utálom az embereket és ők se szeretnek engem.egy igazi barátom sincs,se senki olyan aki közel állna hozzám.eddigi életemben nagyon sokat bántottak.már nincs kedvem élni,szívesen meghalnék.a családom miatt vagyok még itt.
2009. okt. 28. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:

megválaszoltad magadnak: családod miatt.

nem kell az önsajnáltatás, ezek a dolgok nem maguktól jönnek, tenni kell értük. erősítsd meg a jellemed, legyél kedves, segítőkész, őszinte, így lesznek barátaid is...ennyi a nagy trükk

2009. okt. 28. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem ne add fel

mindenki életében van mélypont de lesz sokkal jobb is

ne add fel

2009. okt. 28. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
sok értelme nincs, meg szar is, de akkor is ez van. üdv a klubban, force a smile.
2009. okt. 28. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy van értelme! Ne add fel!

Meglásd, minden jóra fordul majd. A rosszból mindenkinek kijár, ez elkerülhetetlen, de ez még nem a világ vége...

Van egy csomó jó dolog a világban, csak járj nyitott szemmel, és ne fordulj magadba!

Sok sikert az élethez!:)

2009. okt. 28. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát így elolvasva az írásodat, szerintem sincs túl sok értelme. Legalábbis az én szemszögemből. Persze csak rajtad áll, hogy megoldod-e. Mindenki a saját életéért felel, és mindenkinek az élete olyan, amilyenné ő maga teszi. Senki és semmi más nem képes olyan szinten befolyásolni az életét, mint ő maga.

De ne aggódj. Ha esetleg mégsem tudod megoldani a problémáidat (vagy így, vagy úgy), akkor sem fog örökké tartani az életed. A természet meg fogja oldani helyetted is. Szóval csak türelem. ;)

2009. okt. 29. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
barátkozz emókkal, ők majd együtt sírnak veled és még valami jó tippet is adhatnak, hogyan nyírd ki magad
2009. okt. 29. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
az emo-sok azok a halálvárók? Addams familia?
2009. okt. 29. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!