Szegeden rengeteg magas ember él más városokhoz viszonyítva. Ezt én látom rosszul, vagy tényleg így van?
Figyelt kérdés
15-én voltam átutazóban ott, és sétáltam egy jót a belvárosban. Vagy 10 olyan személyt láttam, aki biztosan meg volt 210 cm, és még a fölötti, és sok 195-200 cm-est is "észleletem".
Anyukám pedig mondta nemrég, hogy "Szeged az óriások városa", mert ő is hasonlóakat tapasztalt.
2013. aug. 17. 20:47
11/15 A kérdező kommentje:
2013. aug. 17. 22:13
12/15 anonim válasza:
Jaja, meg lehet csinálni, nem azt mondom. :) Csak sokkal nehezebben.
13/15 anonim válasza:
nemtom de én se vagyok alacson y a 195centimmel, de nem szegedi vagyok :D
14/15 Alea19 válasza:
fura, én a tanév nagy részében Szegeden vagyok, és 190+-os személyekkel többnyire csak a sportcsarnokban szoktam találkozni :D
15/15 anonim válasza:
mit nem adnék egy nálam magasabb srácértxxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!