Van olyan ember, akit nem lehet megijeszteni?
Figyelt kérdés
Akiben nincs ilyen reakció?
Nézetünk vele bármennyi és bármilyen elismert horrorfilmet, szemrebbenés nélkül nézi, mint más egy vígjátékot.
Vérnyomása is ugyan olyan alacsony, mintha teljesen nyugodt lenne.
Ha hirtelen eléugrunk, akkor se lepődik meg.
Felrobbantunk mellette petárdát, és semmi.
Létezik az, hogy valaki immunis az ijedtésgre? :D
2013. aug. 13. 20:37
2/9 anonim válasza:
a film teljesen más mint a valóság.
attól hogy egy filmen nem ijed meg, az nem azt jelenti, hogy a valóságban sem szarik be semmitől:D
vagy lehet hogy csak a film volt gyenge :DDDD
3/9 anonim válasza:
Én valamilyen szinten :D pl hogy jönnek feléd haverok bringával h neked mennek szemrebbenés nélkül... van hogy elesik mert nem számít rá hogy nem ugrok el. A horror filmeket is végig tudom nézni minden para nélkül... :D Tehát igen van :)
4/9 Amado atya válasza:
Van, de ha más akarja megijeszteni, akkor üt. Vagy kést ránt. Vagy ezek kombinációja, tetszőleges sorrendben.
Nem biztos, hogy egyik esetben se fog vér folyni. Viszont biztos, hogy nem azé, akit meg akartak ijeszteni. :)
5/9 anonim válasza:
Biztos létezik ilyen betegség is :)
6/9 anonim válasza:
Én is így meggondolva nem ijedek semmitől se. Mindenben a pozitívat látom, de nem rettentem még meg semmitől sem eddig legyen az horrorfilm, vagy hirtelen elém ugrás.
7/9 anonim válasza:
horrorfilmtől nem félek, de ha elémugranak azért összerezzenek. de biztos van olyan is, aki nem ijed meg.
8/9 anonim válasza:
Chuck Norris. De szerintem ne is próbáld meg.
9/9 anonim válasza:
Igen van egy ember,egy nő ha jól tudom.Le is futtattak rajta pár "tesztet",hogy pl. végigmentek vele egy szellemvasúton és semmi.Hiányzik ez az érzete vagy valami hasonlót hallottam.Úgyhogy igen,van ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!