Szegeden rengeteg magas ember él más városokhoz viszonyítva. Ezt én látom rosszul, vagy tényleg így van?
Figyelt kérdés
15-én voltam átutazóban ott, és sétáltam egy jót a belvárosban. Vagy 10 olyan személyt láttam, aki biztosan meg volt 210 cm, és még a fölötti, és sok 195-200 cm-est is "észleletem".
Anyukám pedig mondta nemrég, hogy "Szeged az óriások városa", mert ő is hasonlóakat tapasztalt.
2013. aug. 17. 20:47
1/15 A kérdező kommentje:
Szóval, ti hogy látjátok ezt?
2013. aug. 17. 21:22
2/15 anonim válasza:
Én alig látok magas emberkéket. Pedig nem lenne rossz :D
3/15 A kérdező kommentje:
Te milyen magas vagy?
2013. aug. 17. 21:24
4/15 A kérdező kommentje:
Mert én 184 cm, és így is alig értem a válláig jónéhány embernek. :D
2013. aug. 17. 21:35
6/15 anonim válasza:
12es vagyok
én 170 centi vagyok :D
7/15 anonim válasza:
Én szegedi vagyok, 1.97, és ritkán találkozok hasonló magasságú vagy magasabb emberekkel. Pedig szerintem feltűnne, mert nem vagyok hozzászokva hogy valakire fel kell néznem, ezért kicsit zavar, amikor mégis így van.
8/15 anonim válasza:
Nekem se tűnt fel eddig, hogy bármivel is magasabbak lennének az emberek itt. Szerintem ugyanannyi magas és alacsony ember van, mint bárhol.
9/15 A kérdező kommentje:
21:41
Jó magas vagy. :)
Kár, hogy nem nőttem akkorára.
Ezek szerint, valószínű, hogy turisták lehettek azok az emberek, akiket láttam. :D
2013. aug. 17. 21:47
10/15 anonim válasza:
Szívesen adnék egy 10 centit mondjuk :D
Nem jó ekkorának lenni, mindent lefejelsz, nehezen találsz cipőt/ruhát, sokkal nehezebb normális izomzatot növeszteni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!