Aztán megragad benne és azokat is vádolják/kinézik, akik nem is ilyenek. Ugyanúgy, ahogyan más is vádolja a magyarokat, mert előítéletesek.
2013. aug. 15. 19:55
2/29 A kérdező kommentje:
jó de szerintem nem kéne minden cigányt egy kalap alá venni. Csak jó és rossz ember van
2013. aug. 15. 19:56
3/29 anonim válasza:
Szerintem se, de attól még ez történik. Ilyenek az emberek.
2013. aug. 15. 19:58
4/29 anonim válasza:
Szerinted ez a kérdés, amit feltettél, mellőzi az előítéleteket?
2013. aug. 15. 19:59
5/29 anonim válasza:
azért mert a cigányok 95% buta analfabéta ellenséges köcsög, ennyi..
2013. aug. 15. 20:02
6/29 anonim válasza:
Csak tudod azok az arányok.... és amikor az embernek már sok rossz tapasztalata volt, akkor a sokadikkal már nem kockáztat a saját érdekében.
2013. aug. 15. 20:12
7/29 anonim válasza:
Itt már nincs szó előítéletekről. Csak tapasztalatok...
2013. aug. 15. 20:22
8/29 anonim válasza:
Ki hazánkra pont a befogadás/ elfogadás a jellemző.
Kisvárosunkban teljesen otthon érzi magát több száz év óta a szerb, a tót, a sváb. Majd mikor a svábokat kitelepítették, még a helyükre érkezett "gyüt-menteket" is befogadták.
A helyi cigányok egy (kis)része dolgozik, velük kapcsolatban valahogy eszembe sem jut az a kifejezés, hogy "cigány".... csak: "a pénztáros nő", a "csempeboltos"...stb.
de a minap ránk ordított egy férfi: "Hé!Lopott bicikli érdekel?"- na, róla eszembe jutott a cigány szó.
Aki alkalmazkodik az alapvető emberi normákhoz, azt mi magyarok befogadjuk.
2013. aug. 15. 20:26
9/29 anonim válasza:
Bocsánat: "KIS hazánkra"
2013. aug. 15. 20:27
10/29 anonim válasza:
A magyarok egyébként pont ugyanúgy lopnak, mint a cigányok, csak éppen máshogy. Adócsalás, kenőpénz, feketemunka stb. rendkívül elterjedtek Magyarországon. Adót kb. az emberek egyharmada csalt már, arról is volt már kutatás, hogy a többség semmi kivetnivalót nem talál adócsalásban vagy lefizetésben. Szóval ne mondja nekem senki, hogy "azért nem szeretem a cigányokat, mert lopnak."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!