Okosabbnak tartod magadat az átlagnál?
Mindig azt hittem, hogy én buta vagyok de rá kellett jönnöm az emberek nagyrésze annyira hülye, hogy az már fáj.
Igen, sokkal okosabbnak tartom magam, főleg amióta felnőttem és tájékozottabb is lettem.
Vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban, mert nagyon rossz amikor egyedül vagyok, csak a sok értetlen ember van körülöttem. Idegesítő és nem tudom hová meneküljek ilyenkor, mert mindenhol csak a hülyékkel találkozom.
Be szoktam zárkózni kicsit a házba, és tudományos cikkeket olvasok és különböző problémákat oldok meg :)
Nem tartom magam túl okosnak, de tudom, hogy nem vagyok hülyébb az átlagnál. Ha találkozok valakivel, aki okosabb, bölcsebb, azt tisztelem, aki viszont kevésbé okos, mint én, annak próbálok segíteni (ha igényt tart rá).
Viszont sokkal kevésbé vagyok szűklátókörű mint mások, erre büszke vagyok^^
Nincs sok időm,ezért tömör leszek:
Igen! Sőt! Nekem van a legfejlettebb agyam a világon.Hatalmas tudással rendelkezek,rengeteg tapasztalattal-átéltem 2 világháborút,a francia forradalmat,a szocializmust,a kommunizmust,a Gyurcsány-Bajnai kormányt,és még ki tudja mit fogok!
Rettentő kreatív vagyok,Einstein fizikatudása ugyan már-már megközelíti az enyémet,de így is óriási tudással rendelkezek!
További jó napot kívánok minden kedves birkának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!