Okosabbnak tartod magadat az átlagnál?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 22:03
1/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Jó tanuló vagyok, sok minent tudok elméletben de ez közel sem azt jelenti, hogy okos lennék. Nagyon sok gyakolati dolgot nem tudok, ami kellene az élethez.
3/28 bibi05 válasza:
Nem tartom magam okosabbnak,érzelmileg viszont "jobbnak" tartom magam az átlagnál.
4/28 anonim válasza:
nem intelligenciáról van szó, de gondolkodásmódjában mindenki okosabbnak tartja magát a többieknél. épp ezért mindenki hülye mások szemében, a sajátjában pedig okos, és mindenki más a hülye.
5/28 anonim válasza:
Igen... És érzelmileg is "fejlettebb" vagyok,mint az átlag.
6/28 anonim válasza:
ja igen, és érzelmileg is mindenki fejlettebbnek tartja magát, a képlet többi része ugyanaz. alap emberi tulajdonság. :)
7/28 anonim válasza:
Én minden téren a legjobb vagyok. Szerénységben is! :)
9/28 anonim válasza:
Az átlagnál biztos, de a bölcsességet még fontosabbnak tartom. És abban is edzem magam.
10/28 anonim válasza:
Nem mindenkinél, de a magyar átlagnál biztosan. Amilyen emberekkel találkozom néha, vagy beszélek, azoknál nem nehéz okosabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!