Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire lehet gázos az...

Mennyire lehet gázos az éjszakai takaritás egy plázában?

Figyelt kérdés
végre lehet kapok munkát és megyek próbanapra,plázába takaritani éjszaka.valakinek van tapasztala ilyen téren,ha igen mennyire vészes????
2009. okt. 27. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
természetesen elég szar ágyútöltelék meló, de ahogy írtad, végre kapsz munkát. nekem még nincs. :)
2009. okt. 27. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz mert éjjel gondolom úgysincs senki a plazákban így senki sem fog beszólogatni senki sem fog lesajnálni.Én elvállalnám de nappal nem takarítanék.
2009. okt. 27. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Simán mennék! Diákmelóként csináltam már sokfélét, pl tesoban tölöttem a polcokat éjjel meg nappal is, de álltam már a gyűjtőben is nyakig xarban :D :D na jó, nem szó szerint :) éjszakai takarítás a plázában ne hülyéskedj már akkora poén!!! Simán mennék ha lehetne! Persze nappal már nem, nem vagyok finnyás de azt már nem nagyon tudnám elvállalni. De éjszaka simán!! :)

22L

2009. okt. 27. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
*teso=tesco
2009. okt. 27. 17:43
 5/7 anonim válasza:
100%
Ebben a mai munkanélküliekkel teli országban ha egy munkát kínálnak amit el tudsz végezni, el kell vállalni! Egy takarítói állás nem szégyen,sőt fontos munka ha senki nem vállalná térdig járnánk a mocsokban.Ne az szégyelje magát aki dolgozik, hanem az aki sorra utasítja el a felkínált állásokat, miközben otthon ül és várja a segélyt!
2009. okt. 27. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy találtál munkát, este ezt én is elvállalnám. Szinte felnézek rád, mert nekem nincs melóm:D
2009. okt. 27. 18:19
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,aranyosak vagyok,de egyébként nappal fogok dolgozni ha felvesznek csak a próbaidő lesz élszaka:)
2009. okt. 28. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!