Mennyire lehet gázos az éjszakai takaritás egy plázában?
Figyelt kérdés
végre lehet kapok munkát és megyek próbanapra,plázába takaritani éjszaka.valakinek van tapasztala ilyen téren,ha igen mennyire vészes????2009. okt. 27. 16:18
1/7 anonim válasza:
természetesen elég szar ágyútöltelék meló, de ahogy írtad, végre kapsz munkát. nekem még nincs. :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz mert éjjel gondolom úgysincs senki a plazákban így senki sem fog beszólogatni senki sem fog lesajnálni.Én elvállalnám de nappal nem takarítanék.
3/7 anonim válasza:
Simán mennék! Diákmelóként csináltam már sokfélét, pl tesoban tölöttem a polcokat éjjel meg nappal is, de álltam már a gyűjtőben is nyakig xarban :D :D na jó, nem szó szerint :) éjszakai takarítás a plázában ne hülyéskedj már akkora poén!!! Simán mennék ha lehetne! Persze nappal már nem, nem vagyok finnyás de azt már nem nagyon tudnám elvállalni. De éjszaka simán!! :)
22L
5/7 anonim válasza:
Ebben a mai munkanélküliekkel teli országban ha egy munkát kínálnak amit el tudsz végezni, el kell vállalni! Egy takarítói állás nem szégyen,sőt fontos munka ha senki nem vállalná térdig járnánk a mocsokban.Ne az szégyelje magát aki dolgozik, hanem az aki sorra utasítja el a felkínált állásokat, miközben otthon ül és várja a segélyt!
6/7 anonim válasza:
Örülj, hogy találtál munkát, este ezt én is elvállalnám. Szinte felnézek rád, mert nekem nincs melóm:D
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,aranyosak vagyok,de egyébként nappal fogok dolgozni ha felvesznek csak a próbaidő lesz élszaka:)
2009. okt. 28. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!