Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miben lszotok és milyen...

Miben lszotok és milyen éjszakai, alvási, mozgási szokásaitok vannak? (nem a szexre gondolok! )

Figyelt kérdés

ÉN példáúl utálom a lepedőt (helyette pléd, plüsstakaró) mert hideg és meztelenül alszok. Két takaró, mert az egyiket átkulcsolom a lábammal s ölelem.

Éjszaka meg mindig mászkálok a sötét lakásban s bemászok másokhoz aludni ha a párom keresem. (ez főleg akkor vicces mikor 2-3 vendég van a szobában s úgy vándorlok pár óránként :D)

2011. jan. 6. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Én pizsamában/hálóingben + egy pizsinadrágban alszok már évek óta. Ezt szoktam meg, és nagyon szeretem.

Van alattam egy gyapjú ágymelegítő, és rajtam egy -közepes vastagságú- takaró. A takarót általában felhúzom a hasamig, így a lábaim (deréktól lefelé) teljesen kinnt vannak... Vicces látvány lehetek :). Van, amikor a takarót reggelre a földön találom.

2011. jan. 6. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:

"bemászok másokhoz aludni":DDD ez állat:D Jót nevettem:)

Én csak egy boxerban alszom és általában hason tudok csak elaludni, a két karomat előretartva (mint amikor úszásnál siklasz). Amíg élt a barátnőm, mindig ölelkezve aludtunk... Volt, hogy leütöttük egymást, mikor valamelyikünk fordult:D Mászkálni nem szoktam.

Gyuszi, 19

2011. jan. 6. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:

én pizsiben alszok télen

nyáron egy topban, vagy semmiben

Alvás közben nem nagyon csinálok semmit a párom szerint.

Viszont van egy kis plédem, mikor születtem akkor kaptam mamától. Gyerek koromról megmaradt egy szokás, hogy a bele dugom a fülembe a sarkát, ha éjjel felkelek akkor is.

Szegényke már cafatokban van, de soha nem tudnék tőle megválni, még azt is utálom, mikor anya kimossa:(:D

22L

2011. jan. 6. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:

19:40 vagyok

igen igen a hason alvás, és előre tolom a kezem a párna alá.:)

2011. jan. 6. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Kispárnafüggő vagyok. Azt gyömöszölöm a fejem alá. Hálóing vagy pizsi, mindegy melyik, csak legyen. Többnyire hason alszom, ami most 27 hetes várandósan kicsit meglepő. Mert bár oldalt fekve alszom el, éjjel ha felébredek,még mindig hason alszom.
2011. jan. 6. 19:43
 6/9 anonim válasza:

én is meztelenül alszok,imadom érezni a párom csupasz meztelen testét,plüss pihe puha ágy nemü,jo meleg plüss .

hamar bemeglegszik,mint én meg a párom,utana persze nem kell tiz percig...de este mar muszály.föleg akkor mikor "állitolag:felkelek és keresem a jo meleg takarot,és veszekszek érte" beszélek álmomba

2011. jan. 6. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:

:DDDd

Én ilyenkor vastag pizsamában alszom (nagyon fázós vagyok), 3 takaró alatt, a lepedő alatt is van egy pléd, hogy melegítsen. Különösebb szokásaim nincsenek, szeretem oldalra fordulva befúrni magam a sok takaró alá, a fél fejemig magamra húzni a sok pihepuha paplant:) Ha épp van barátom, nagyon bújós vagyok :D 22/L

2011. jan. 6. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
én is meztelenül alszom, vastag pehelypaplan és az elmaradhatatlan kispárna amit gyürkészek a fejem alá, hónaljam alá, meg mindenhova.
2011. jan. 7. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem van 1 plédem és rajta 1 lepedőm. (régi ágy, kicsit kiáll néhány rugó belőle...).

van pizsinacim,télen hosszú, nyáron rövid. ilyen bővebb pólóban alszom még. és melltartóban(tudom, egészségtelen, de nem tudok máshogy aludni.) :D

és van rajtam 1 paplan(amit persze mindig ölelgetek :D), egy hálózsák, így szétcipzárazva. és persze rengeteg plüssállatka. :$

18L

2011. jan. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!