Miben lszotok és milyen éjszakai, alvási, mozgási szokásaitok vannak? (nem a szexre gondolok! )
ÉN példáúl utálom a lepedőt (helyette pléd, plüsstakaró) mert hideg és meztelenül alszok. Két takaró, mert az egyiket átkulcsolom a lábammal s ölelem.
Éjszaka meg mindig mászkálok a sötét lakásban s bemászok másokhoz aludni ha a párom keresem. (ez főleg akkor vicces mikor 2-3 vendég van a szobában s úgy vándorlok pár óránként :D)
Én pizsamában/hálóingben + egy pizsinadrágban alszok már évek óta. Ezt szoktam meg, és nagyon szeretem.
Van alattam egy gyapjú ágymelegítő, és rajtam egy -közepes vastagságú- takaró. A takarót általában felhúzom a hasamig, így a lábaim (deréktól lefelé) teljesen kinnt vannak... Vicces látvány lehetek :). Van, amikor a takarót reggelre a földön találom.
"bemászok másokhoz aludni":DDD ez állat:D Jót nevettem:)
Én csak egy boxerban alszom és általában hason tudok csak elaludni, a két karomat előretartva (mint amikor úszásnál siklasz). Amíg élt a barátnőm, mindig ölelkezve aludtunk... Volt, hogy leütöttük egymást, mikor valamelyikünk fordult:D Mászkálni nem szoktam.
Gyuszi, 19
én pizsiben alszok télen
nyáron egy topban, vagy semmiben
Alvás közben nem nagyon csinálok semmit a párom szerint.
Viszont van egy kis plédem, mikor születtem akkor kaptam mamától. Gyerek koromról megmaradt egy szokás, hogy a bele dugom a fülembe a sarkát, ha éjjel felkelek akkor is.
Szegényke már cafatokban van, de soha nem tudnék tőle megválni, még azt is utálom, mikor anya kimossa:(:D
22L
19:40 vagyok
igen igen a hason alvás, és előre tolom a kezem a párna alá.:)
én is meztelenül alszok,imadom érezni a párom csupasz meztelen testét,plüss pihe puha ágy nemü,jo meleg plüss .
hamar bemeglegszik,mint én meg a párom,utana persze nem kell tiz percig...de este mar muszály.föleg akkor mikor "állitolag:felkelek és keresem a jo meleg takarot,és veszekszek érte" beszélek álmomba
:DDDd
Én ilyenkor vastag pizsamában alszom (nagyon fázós vagyok), 3 takaró alatt, a lepedő alatt is van egy pléd, hogy melegítsen. Különösebb szokásaim nincsenek, szeretem oldalra fordulva befúrni magam a sok takaró alá, a fél fejemig magamra húzni a sok pihepuha paplant:) Ha épp van barátom, nagyon bújós vagyok :D 22/L
nekem van 1 plédem és rajta 1 lepedőm. (régi ágy, kicsit kiáll néhány rugó belőle...).
van pizsinacim,télen hosszú, nyáron rövid. ilyen bővebb pólóban alszom még. és melltartóban(tudom, egészségtelen, de nem tudok máshogy aludni.) :D
és van rajtam 1 paplan(amit persze mindig ölelgetek :D), egy hálózsák, így szétcipzárazva. és persze rengeteg plüssállatka. :$
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!