Attól, hogy dagadék vagyok még elmehetek éjszakai strand bulira?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 20:34
2/43 anonim válasza:
el.aki beszól,azt kakild le az ugró deszkáról;)
3/43 anonim válasza:
ilyenkor hova mennél? 10ig van nyitva
4/43 A kérdező kommentje:
lány vagyok. mondom éjszakai buli. ami hajnalig tart
2011. aug. 12. 20:38
6/43 anonim válasza:
Persze, hogy elmehetsz!! Hol van előírva, hogy csak a gebék mehetnek??!!
7/43 anonim válasza:
Én nem mennék a helyedben.
A részeg emberek általában otromba emberek, még ha csak verbálisan is. Biztos, hogy nagyon sokan röhögnének rajtad az este folyamán, sőt lennének olyanok is, akik beszólogatnának neked.
8/43 anonim válasza:
És mondd kedves, miért is ne mehetnél el???
9/43 anonim válasza:
Menj nyugodtan és ne foglalkozz az itt szenyázókkal!és azokkal sem,akik ott esetleg beszólnak!Mindig vannak olyan fiúk,akik szeretik a husisabb csajszikat!Csak arra figyelj azért,hogy hozzád illő göncöt húzz magadra és ne monokiniben vagy tangában feszíts!na és azért ne dőlj be elsőre a fiúknak sem!Barátkozz,de tudd hol a határ!
10/43 anonim válasza:
Elég negatívan fogalmazol magadról, szóval ha "dagadék" vagy akkor adj le pár kilót és akkor nem kell itt kérdezősködnöd. (nem mintha baj lenne, csak elég gáz, hogy így beszélsz magadról sztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!