Hogyan kezdjek hozzá? Többi lent.
Már jó pár éve gépen írok naplót. Wordben. A dokumentum címe: Napló. Nem dekorálom.
Még régen, amíg nem volt gép, vettem kemény fedelű, dekoratívabb füzetet, és abba írtam. Dekoráció gyanánt néha ragasztottam bele érdekességeket, pl. virágot, amelyet egy kiránduláson szedtem, stb. Elrejteni nem szoktam, az íróasztalomon tartottam.
Én normális kemény borítós füzetbe írtam, és könyvek mögött/fiókban tartottam. Mindaddig, amíg rá nem jöttem, hogy rossz visszaolvasni, és fölösleges stressz, hogy nehogy megtalálja valaki. Nem jó leírni olyasmit, amit senki másnak nem mondanál el. El is tüntettem az összeset egy nyári szénatüzelés alkalmával. Azóta ha írok is valamit, az nem napló, és olyasmi, amit nem szégyellek senki előtt. Persze ettől még lehet, hogy neked szép emlék lesz, de engem nem töltött el jó érzéssel a visszaolvasása.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!