Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nyáron külföldön szeretnék...

Nyáron külföldön szeretnék dolgozni. Hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom hogyan is lehetne olyan munkát találni, hogy az ember kimegy Olaszországba, Görögországba és akkor egy szállodában akár takarító vagy nem tudom, a nyári szezonra. Gugliztam, de ilyet konkrétan nem találtam. Az euwork-öt néztem egy ideig, de ott hosszabb távra közvetítenek csak. Találtam egy olyat, hogy állítólag az megcsinálható, hogy minden nélkül kimegy az ember, aztán bemegy minden bárba, szállodába és kérdez. De azt hittem ilyen csak filmekben létezik. Vagy?

Angolul, németül és olaszul is tudok, plusz van tapasztalatom turisztikai munkában is. Gondolom ez azért számít vmit.

2013. márc. 13. 21:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem a böngészgetés mellett növeled az esélyeid, ha külön hotelekre is rákeresel, és a megadott mailre eljuttatod az önéletrajzod... Amúgy azt gondolom, hogy a személyes találkozó a legjobb, nagyon sokat jelent a jó benyomás. De nyilván ez itthonról macerásabb. Viszont ha szimpi vagy az önéletrajzod alapján, skypeon tudtok beszélni a konkrétumokról. Sok szerencsét!
2013. márc. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!