Kire mondját azt, hogy "indigó gyerek"?
"És azon elgondolkdott már valaki, miért csak az utóbbi időkben van ennyi hyperaktív meg ennyi "furcsa" gyerek, és korábban meg tulképpnen ismeretlen jelenség volt?"
Voltak ilyen hiperaktív emberek. Csak őket ördögűzéssel gyógyították, majd szigorral és a súlyosabbakat diliházzal. Régen em tudták diagnosztizálni, ki rossz, és ki hiperaktív. A jelenség létezett.
És azért vannak többen, mert a stresszes és egészségtelen élet már a születésünk előtt a szüleinket is meggyengíti. Gíengébb génekből pedig betegségre hajlamosabb gyermek születik.
"Én magam itt erős cimkézési folyamatokat látok, és ez közel se pozitv sztem. Én is ismertem állítólagosan hyperaktív gyereket, csak ő nem tudott róla, és amúgy teljesen jól elvolt magával, sikeres is volt az iskolában, de aztán onnantól, hogy bele kényszerítették a hyperaktív státuszba, valami csoda folytán romlani kezdett mindenben."
Az igazságot nehéz elviselni. Gondolom úgy érezte, az ő hibájának tulajdonítják, hogy hiperaktív, és ez rossz volt neki.
"Szóval veszélyes egy dolog ez.
Nincs igazam?"
Azok a veszélyesek, akik a nyilvánvalóan beteg gyermeküket "különlegesnek", "indigónak" nevezik, ahelyett, hogy meggyógyíttatnák!
Nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!