Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám így 50 körűl...

Hogyan tudnám így 50 körűl megtudni, hogy indigó gyerek vagyok-e?

Figyelt kérdés

Már egy ideje azaz pár éve mondogatják nekem az ismijeim, hogy olyan tuti nő vagy, biztosan indigó gyerek vagy. Már régen elmúltam kisgyereknek lenni így már nem látom az idnigó aurámat sem. Az érdekelne, hogyan tudnám megállapítani, hogy Én valójában indigó gyerek vagyok.

Így 50 éves fejjel mint bérszámfejtő nem voltak igazán világmegváltó indigó gondolataim, lehet hogy elkallódtam időközben vagy rosszúl neveltek ? Nem tolerálták az iskolában a különlegességeimet ? Én már nem ismerem ki magamat.

2011. febr. 12. 19:08
 1/7 anonim válasza:
90%

Indigó gyerek már nem, mert felnőttél, de felnőttben is lehetsz indigó, vagy elmúlhatott, és lehettél gyerekben. De hogy voltál e azt nehezebb lehet kideríteni, mint hogy most vagy e.

Vannak auralátók, keress egyet.

Egyébként néhány hintés az indigó felnőttekről.

Magas inteligenciaszint és memória, mély beleérzőképesség az emberekkel, és a természettel, kreatív, érzelmivilága érzékeny, szeret egyedül dolgozni, nehezen kontrolálja mérgét....

elektromos dolgok körülöttük elromolhatnak,

Szellemi-lelki látás adottság

energiaszintjük magas, összekeverhető hiperaktivitással.

Ilyesmik.

Lehet találni infót interneten, olvass utána, hogy rádillenek e.

2011. febr. 12. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Manapság mindenki különleges, meg indigó, meg még nem tudom, mi a rossz nyavalya...
2011. febr. 12. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Ezt roppant egyszerű kideríteni.

Feküdj be két nagy fehér papír közé, és kérj meg valakit, hogy írjon valamit a felső papírra. Ha az írás másolata megjelenik az alsó papíron is, akkor indigó vagy.

Ez a módszer működik más korosztálynál is.

Bármiféle kockázat nélkül alkalmazható.

2011. febr. 13. 01:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Az elsőnél a pont, Gizellánál a tuti! :))
2011. febr. 13. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Gizella, LOOOOOL, you made my day!
2011. febr. 13. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Nekem van két iker gyerekem,ők indigó gyerekek,őket indigóval gyártottam .
2011. febr. 17. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:
az indigó az nem az értelmi fogyatékost jelenti?
2011. febr. 22. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!