Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogadottak ma...

Szerintetek elfogadottak ma már a homoszexuálisok?

Figyelt kérdés
Közösségi szinten értem a kérdést; szerintetek a 21ik században elfogadott a másság, és nem néz az ember rájuk furán? (tehát nem egyéni véleményre értem a kérdést hanem a nagy többségre)
2013. júl. 26. 14:27
 1/9 rajcziz ***** válasza:
78%
Nagy általánosságban egyértelműen nem. És messze vagyunk még attól, hogy elfogadott legyen. Bár szerintem nincs rajta mit elfogadni. Mindenki azt csinál a magánéletében amit akar, persze ha nem árt vele másoknak.
2013. júl. 26. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Csak akkor nem, hogyha úgymond a másik orra alá dörgöli... Tehát egy rózsaszín angyalkának öltözött kisminkelt férfit nem biztos hogy bárhova befogadnak, de akiről tudják de nem "látszik" rajta, azért nem szoktak problémázni...
2013. júl. 26. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Szerencsére nem.
2013. júl. 26. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Nyugat-Európában, az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában teljesen elfogadott. Nálunk még nem, és úgy érzem én is, hogy messze vagyunk tőle.

Az emberi populációnak mintegy 5-10%-a homo-, illetve biszexuális irányultságú. Én egy kisvárosban élek, és itt senkiről nem tudok, aki fel merné vállalni a másságát. Vagy egyedül élnek, és titokban élnek szexuális életet, vagy egyenesen házasságot kötnek, és színlelnek egy életen át, esetleg még bűntudatot is éreznek amiatt, amiről nem tehetnek, a bűntudat pedig mindenféle lelki aberrációhoz vezethet.

Vannak pesti ismerőseim, ők azt mondják, a fővárosban azért már normálisabb a helyzet. Ott együtt élhet két egynemű pár anélkül, hogy kicikiznék őket.

2013. júl. 26. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszolónak: szerintem ezt túl nagy vonalakban írtad le, nem lehet megállapítani egy egész országról hogy elfogadja-e a homoszexuálisokat vagy sem. Az USA-ban például még rengeteg helyen utálják a melegeket, sokan tüntetnek is.

Véleményem szerint egész jó úton vagyunk. A 7 milliárd emberből szerintem még többen ellenzik ugyan a másságot mint ahányan támogatják, de az emberiség 4/5-ét valszeg nem is izgatja a kérdés mert jobb dolga is van annál.

De minden új generációval egyre könnyebb a válzotás. Jó pár évbe fog kerülni, de én arra tippelnék hogy a század végére a többség már elfogadja majd a melegeket.

Jelenleg még nem merném ezt állítani.

2013. júl. 30. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az előttem kommentelővel értek egyet! az a baj, h magyarországon is, egy felmérés szerint a társadalom többsége (több mint a fele) elfogadja a "másságot", csak ugye az ellenzők szava mindig hangosabb... sajnos!:DD
2013. aug. 10. 09:45
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
A homoszexualitás nem létezik. Zavart elmék vannak és "ferde hajlamok", amiket le lehet győzni megfelelő akarat erővel. Én ebben hiszek és szeretnék is ebben hinni. Ha valakinek van elég lelki ereje vagy kéri Istent, hogy adjon neki elég lelki erőt igenis le lehet győzni. Erősnek kell lenni. Mindenki normális, csak törekedni kell a tökéletességre és imádkozni, meg segítséget kérni, akár Istentől, akár egy pszichoterapeutától. Le kell győzni. Nem szabad engedi a beteg vágyaknak. Le kell GYŐZNI! Le lehet győzni.
2013. szept. 4. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
öö, az elözö ugye csak viccelt? mondjátok légyszi, hogy paródia volt...!
2013. okt. 17. 00:18
 9/9 anonim ***** válasza:
7#.. kezdjük ott, h mi a "normális"?:D és fojtassuk ott, h mi van, ha valaki nem szeretné "legyőzni a beteg vágyait"? ne értsd félre nem provokállak, csak próbálom megérteni a gondolatmenetedet!:-)
2013. okt. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!