Szerintetek elfogadottak ma már a homoszexuálisok?
Nyugat-Európában, az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában teljesen elfogadott. Nálunk még nem, és úgy érzem én is, hogy messze vagyunk tőle.
Az emberi populációnak mintegy 5-10%-a homo-, illetve biszexuális irányultságú. Én egy kisvárosban élek, és itt senkiről nem tudok, aki fel merné vállalni a másságát. Vagy egyedül élnek, és titokban élnek szexuális életet, vagy egyenesen házasságot kötnek, és színlelnek egy életen át, esetleg még bűntudatot is éreznek amiatt, amiről nem tehetnek, a bűntudat pedig mindenféle lelki aberrációhoz vezethet.
Vannak pesti ismerőseim, ők azt mondják, a fővárosban azért már normálisabb a helyzet. Ott együtt élhet két egynemű pár anélkül, hogy kicikiznék őket.
Az előző válaszolónak: szerintem ezt túl nagy vonalakban írtad le, nem lehet megállapítani egy egész országról hogy elfogadja-e a homoszexuálisokat vagy sem. Az USA-ban például még rengeteg helyen utálják a melegeket, sokan tüntetnek is.
Véleményem szerint egész jó úton vagyunk. A 7 milliárd emberből szerintem még többen ellenzik ugyan a másságot mint ahányan támogatják, de az emberiség 4/5-ét valszeg nem is izgatja a kérdés mert jobb dolga is van annál.
De minden új generációval egyre könnyebb a válzotás. Jó pár évbe fog kerülni, de én arra tippelnék hogy a század végére a többség már elfogadja majd a melegeket.
Jelenleg még nem merném ezt állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!