Honnan valók a Magyarok? Honnan jöttünk ide a Kárpát-medencébe?
Figyelt kérdés
Kicsit több mint 1000 éves múlttal rendelkezünk.. de hol voltunk ezelőtt? Kik az őseink?
Ti mit gondoltok erről?
Én úgy tudom, hogy valahonnan Ázsiából jöttünk keresztül az Urál hegyen, de mégis honnan és miért?
Tudom, hogy nincs egyértelmű, alátámasztott válasz, de érdekelne a Ti véleményetek :)
17/l
köszönöm a válaszokat, hozzászólásokat :)
2009. okt. 22. 13:02
31/33 anonim válasza:
Na ez az, egy történelmi kérdésből hogyan jutunk el megint a politikáig...de miért kell?
32/33 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát, érdekes volt :)
2009. okt. 23. 16:49
33/33 petropal palevich válasza:
Tehát senki nem tud pontosan semmit a magyar származásról.
Ezen túlmenően mi az a magyar nyelv? Szláv, Német, Török, Finn vagy Ugorscsin-"ukránul", esetleg kicsit kínai turmix?
- Angol-angol vagy Amerikai angol,-francia,-spanyol, azaz felmerül a kérdés, hogy Amerika honnan származik és az Indiánok milyen nyelven beszéltek.
PPP
druzsba@inbox.ru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!