Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Terror Házába gyerekeket is...

A Terror Házába gyerekeket is beengednek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 18:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó két válaszoló, szögezzük le, hogy én nem szeretnék vitába keveredni. De mit is értünk agymosás alatt? Miért ne tudhatná(nk), milyen volt az élet 60 évvel ezelőtt? Szerintem nem egy burokban kellene nevelgetni a jövő nemzedékét, nem csoda, hogy sokan azt sem becsülik meg, ami van. És a vicc az, hogy egy 14 éves szerencsétlen vagyok, akit érdekel, hogy mi történik körülötte... Talán nem kellene homokba dugni a fejünket, hanem tanulni a hibákból, hogy még véletlenül se forduljon elő ilyen borzalom a jövőben. (De egyértelmű, hogy fog. Sőt, fordul is, ha nem is itt, Mo.-on, és ha nem is olyan nagy méreteket öltve, de igenis fordul.)
2009. nov. 1. 19:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Az meg, hogy egy "gyerek" még manipulálható... egy felnőtt is manipulálható. Ennyi. Egy 14 évesnek azért legyen már némi döntőképessége. Egyébként elnézve az osztálytársaimat, a legtöbben felfogták, mit jelent ez az egész, de a "függönyön kívül" persze, hogy "menőznek" vele. Mert menőnek találják azt ordibálni, hogy Main Kampf, meg egyebek. Talán ezért kellene jobban megértetni velük a dolgokat, de ez csak az én nézőpontom... {Megjegyzem, végül "családilag" mentünk, és nem az osztálytársaimmal.}
2009. nov. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!