Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Gyerekeket beengednek az...

Gyerekeket beengednek az Eclipsre?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
A korhatár szerintem 12 év. De gondolom nem kérnek igazolványt a bejáratnál, hogy bizonyítsd, a gyerek aki veled van már betöltötte.
2010. jún. 26. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:

:DDD persze.

figyelj.csak a tizenévesek akarnak bemenni és megnézni[ők vannak a legtöbben].14-16évesek közül vannak a legtöbben.:Dgondolj bele ha pont a tiniket nem engednék be akkor mekkora pénztől esnének el a mozik?:)

2010. jún. 26. 19:43
 3/9 A kérdező kommentje:
mondjuk nem tiniket gondoltam,hanem egy 9-évest
2010. jún. 26. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az Eclipse egyáltalán nem 9 éveseknek való!A könyvre rá van írva,hogy 16 éven felülieknek(mondjuk én 13 évesen olvastam:),és szerintem a film is 16-os lenne,de ahogy már írták,főleg 14-16 évesek nézik,ezért viszik le 12-esre(már ha 12-es).Amikor a New Moon-ra mentünk,kis,6-8 éves gyerekeket is bevittek,ami elszomorító!

1.nem is tudja olyan gyorsan olvasni a feliratot

2.nem érti még a filmet,és szerintem nem is érdekli,mert a kicsik,akiket bevittek,a nővérükkel,vagy szüleikkel jöttek,magyarul a kicsi nem is akarta megnézni,csak a szülei vagy nővére nem tudták hova lepasszolni a gyereket

Az Eclipse pedig már durvább is a New Moon-nál!És a gyereket beengedik,de én nem vinném el a 9 éves gyerekemet az Eclipse-re(már ha lenne gyerekem:).

14/L

2010. jún. 28. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Az Eclipseről tényleg azt mondják, hogy egyáltalán nem fog hasonlítani a New Moon-ra se az első részre és sokkal durvább lesz, főleg, mert a végén Victoria le lesz fejezve.

Szerintem egy 9éves gyereket nem igazán kéne...

1. Nem érdekli.

2. Nem érti.

3. Durvább ( nem kicsiknek való ) jelenetek.

2010. jún. 28. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Simán beengednek, én többször is voltam unokatestvéremmel (aki 13 éves) moziban, és nemcsak a 16 hanem a 18 korhatárosra is beengedtek.
2010. jún. 28. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Én szerdán fogok menni nővéremmel. 13 évesen táncsak beengednek :'D
2010. jún. 28. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
hát én nem vinném el a 9éves gyereket ha beengedik akkor sem! mint a többiek is írták már...nem érti miről van szó, nem fogja fel,h.ez cs.film stb, meg aztán egész este ott kellene ülni mellette,mert fél,h.jönnek a gonosz vámpírok meg rosszakat álmodik!?
2010. jún. 28. 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az egész twilight "saga"t a 8-9 éves gyerekek értelmi szintjére tervezték. Csak abba nem gondoltak bele, hogy egy 8-9 éves van annyira fejlett, hogy kidobja az igénytelen sz*r filmeket, míg a 12-16 évesek csak úgy szívják magukba.

Szerintem be fogják engedni. Nem kéne nekik, de nem fognak azzal vacakolni.

2010. jún. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!