A Terror Házába gyerekeket is beengednek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 18:13
1/12 anonim válasza:
Igen,még iskolás csoportokat is visznek oda.
2/12 anonim válasza:
hát minket beengedtek 7.-ben...
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Azért érdekes a dolog, mert nekünk az ofő mondta, hogy gyerekeket nem engednek be... Aztán gondoltam utánajárok. Na mindegy, fogadni mernék, hogy a vége úgy is az lesz, hogy anyuval megyünk ketten. :)
2009. okt. 21. 18:23
4/12 anonim válasza:
biztos
én nyolcadikosként voltam ott és sokkal kisebbeket is láttam :)
5/12 anonim válasza:
Elvileg 14 év a korhatár. De pl a pincét csak 18 éven felüliek látogathatják.
6/12 anonim válasza:
én 14 évesként néztem meg a pincét iskolai csoporttal...
7/12 anonim válasza:
Én is 14 évesen voltam ott. Annak már 4 éve. :D
8/12 anonim válasza:
Én most voltam tavaly októberben és nálunk volt aki 17 éves volt még és nem engedték le a pincébe. Hát nem tudom, biztos változó ez.
9/12 anonim válasza:
Persze. Az aktuális rendszer melletti ideológiai agymosást minél korábban kell kezdeni.
10/12 anonim válasza:
Minek oda gyereket vinni?
Nem elég az iskola borzalma?
Én 18 éves kor alatt azért nem engednék ilyen dolgokat, mert a gyerekeket nagyon könnyű megtéveszteni. Nincsenek még pontos ismereteik, manipulálhatóak, és sokat nem is érdekel. Én felnőttként nem vagyok rá kíváncsi. Elmúlt, változtatni nem tudok rajta. A napi sokkomat meg úgyis megkapom a munkahelyemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!