Nudistastrandra beengednek 16éveseket?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és már nagyon kíváncsi vagyok milyen egy nudistastrand és arra lennék kíváncsi hogy hány éves kortól van és mennyibe kerül ha valaki velem hasonló korú és nem akar egyedül menni szívesen elmegyek vele az írjon privátot!2011. aug. 18. 16:28
1/5 anonim válasza:
igen beengednek nem korfüggő én is voltam már és fiatalabb vagyok nálad a belépőt azt nem tudom Hajdúszoboszlón voltam akkor és ingyenes volt ha jól emlékszem
3/5 A kérdező kommentje:
Pesten
2011. aug. 18. 16:50
4/5 anonim válasza:
Szia !
Szerintem be engednek, ma jöttem haza a balatonberényi strandról, és voltak még 4-5 évesek is. Legközelebb Szeptember 9-én vagy 10-én megyek jó idő esetén, Bp-ről.
5/5 anonim válasza:
Ja a napi strandbelépő 9-19h az 900 Ft, ha meg maradsz éjszakára az olyan ezervalahányszáz. Ha másnap délig nem mész el, akkor mégegy strandbelépőt kell venni. Van büfé is, jól főznek ! Meg vízpart, nagy napozóstéggel. Egyszer próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!