Szerinted mi a jobb? Eltaposni másokat a sikeredért, vagy áldozatokat hozni azért hogy másokon (is) segíthess?
Sziasztok! A fent kiírt kérdés egy nagy vitatéma köztem és az egyik haverom között. Ő azt vallja,hogy csak akkor maradhatunk életben ha mindenkin átgázolunk,mert úgysem tud egy ember semmit se tenni hogy a világ megváltozzon. Szerintem viszont pont azért kéne jóságosnak lenni,mert azt kapjuk amit adunk,és ha mindenki kedvességet kap,akkor elterjed,mint a h1n1-mánia :D
Nektek mi a véleményetek erről?
Köszönöm mindenki válaszát,aki akar még írhat.
Igazából ez a barátom ez olyan,hogy pl.: arról mesélt múltkor hogy elege van a csajokból és ezentúl csak szexpartnert fog keresni mivel másra úgysem jók a nők. Az a rossz hogy 14-15 éves lánykákra gondolt (ő 16 éves),és ha lenne egy csöpp esze akkor felmérné hogy lehet hogy ez neki jó,de azt a lányt megviselheti egy ilyen nyitott kapcsolat.
Én pedig olyan vagyok,hogy folyton kihasználnak mivel szeretek segíteni még akkor is ha emiatt nekem kellemetlenségem van (pl.: dolgozatnál súgás,házi odaadása,vagy bármi). Mindig későn döbbenek rá hogy az ígéretes barátságok arra épültek hogy el lehet szedni a cuccaimat. Ezért nem lógok lányokkal (mindig ők szemétkedtek velem) és lány létemre tekintélyes fiú ismerősi köröm van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!