Külföldön dolgozom, jól keresek még sem lehetek önmagam. Otthon szűkösen de az voltam aki. Már nem érzem jól itt magam, utálom az osztrákokat. Van itt olyan ki volt külföldön és hasonlóan érezte a dolgokat?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 13:51
11/14 anonim válasza:
Magyarországon sem fognak kezet csókolni reggelente a főnökeid, ugyanúgy aládpakolnak a munkatársaid, plusz bármikor, indok nélkül kirúghatnak, csak szólok.
12/14 anonim válasza:
Egy éve vagyok külföldön, eddig még jól bírom a gyűrődést. Pedig nyelvtudás nélkül vágtam bele, és az első hat hétben a kocsi volt az otthonom.
13/14 anonim válasza:
szerintem maradj, a párod pedig költözzön ki hozzád. Itt Mo-n se olyan fényes a helyzet, hidd el...
14/14 anonim válasza:
En jol erzem magam. Szerintem merlegelj es a neked legjobbat valaszd. Mindig azt, ami a legjobb! Kinek mi, miert fontos, mennyit er meg - önismeret. Lehet, h neked az a jobb, ha hazamesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!