Te szeretnél a hasonmásoddal találkozni?
Figyelt kérdés
Aki annyi idős, mint te, ugyanúgy néz ki, ahogy te, hasonló belső tulajdonságokkal. Örülnél neki, vagy zavarna? Mennyire ismered magad, szerinted kijönnél vele?
Kort légyszíves. 26L
2013. júl. 8. 22:34
1/10 anonim válasza:
Dehogyis! Még egy is sok belőlem. Isten ments!
2/10 anonim válasza:
Jajj nagyon örülnék neki!:D
Tuti kijönnénk egymással!
15/L
3/10 anonim válasza:
Én megelégednék, ha külsőre hasonlítanánk. A hibáim viszont másban nagyon tudnak idegesíteni, szóval jobb lenne, ha személyiségben különböznénk...
19
4/10 anonim válasza:
Én tök szívesen találkoznék vele. Bár párszor tuti összerúgnánk a port, szerintem alapvetően jól kijönnénk egymással. :) 22F
5/10 anonim válasza:
én egyszer az enyémet napiszaron láttam:S 1percig kb azthittem h én vagyok, le is döbbentem h mikor csináltam magamról ilyen képet, mert nem emlékszem rá:D
18/L akkor 16körül voltam
9/10 anonim válasza:
Én találkoztam egy lánnyal aki kinézetre nem igazán hasonlított rám (bár a hajunk kb egyforma és a magasságunk is). Az egyik közös ismerősünk azt mondta hogy ugyanolyanok vagyunk belülről, mikor bemutatott minket egymásnak. Ahogy megismertem el sem hittem hogy tényleg nagyon durván hasonlítunk. Ugyanazokat a dolgokat szeretjük ugyanazt hallgatjuk ugyanazt olvassuk... Bár neki jobb a humora:DD Nagyon bírom:)
10/10 anonim válasza:
előző vagyok: 15/L (ezt kihagytam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!