Mit gondoltok tonkre tehet az egy kapcsolatot ha egy vagy ket honapig csak hetvegen vagy minden masodik hetvegen fogunk talalkozni?
Ha minden hétvégén, az még nem a világ vége. Azt ki lehet bírni akár több éven keresztül is. De hogy 2 hetente egyszer.... akármennyire lehet fényezni, hogy ha nem bírja ki a kapcsolatotok akkor anynit is ért...de valóban nem működik bármennyire szereti is egymást az a 2 ember. A bizalom egy idő után átváltozik, nagyon megeröltető lelkileg és a szex... eleinte tökéletesen működik, de utána pokoli. Először hiányoztok egymásnak mindig, később is, de már elfogadjátok hogy ez így van és kész. Aztán az egyikőtök elgyengül vagy mindketten és feladjátok.
Én életem szerelmét vesztettem el így. Lehet kertelni, meg fényezni, de sajnos ezt majd te fogod megtapasztalni...
szerintem első sorban nem az a baj ha vkik heti egyszer találkoznak, hanem ha rá vannak kényszerítve h pl mindig szombaton és nincs más lehetőségük. Mi egy városban élünk de van h annyi a meló meg vizsgaidőszak h akár egy hét is kimarad, és ez belefér. De ha pl nekem kedden lenne a szülinapom vagy csütörtökön az évfordulónk és ettől függetlenül is csak szombaton találkozhatnánk az fájna
egyébként éltem távkapcsolatban, baromi nehéz pont amiatt h hetekig vársz a találkozásra és mikor végre együtt vagytok olyan boldog vagy h észre sem veszed a hibákat..
Én másfél éve vagyok együtt párommal, mindketten máshol dolgozunk, és sajnos nem oldható meg az ingázás, mivel 40 km a távolság köztünk, úgyhogy csak hétvégéken, ünnepnapokon, és szabadságokon vagyunk együtt. Ez így is marad, amíg nem jár le a szerződésem (2014 febr.). Nálunk eddig nem volt ebből probléma...
25/N
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!