Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek? Van egy lány aki szeretne velem találkozni (persze én is vele) elhívtam randira, mert egy fél éve virtuálisan tartom vele a kapcsolatot, de nem tudom, hogy hova menjek vele.
Ez jó ötlet. kösz
Már gondolkodtam én is rajta csak azt hittem, hogy ez egy ilyen régies típus és hát ezért kérdeztem.
a mozi jóötlet...de ne legyen horror...inkább legyen vicces vagy ami a csajnak kell...
sok sikert a randihoz:)
Kösz.
Haverok is mondták, hogy 2 lehetőség van a vígjáték és a romantika
Én ezt valahogy úgy képzeltem el, hogy elmegyek hozzájuk --> onnan, mivel én Pesthez közel lakom pl.: WestEnd [Cinema City (mozi)] --> és mikor vége a filmnek körülnézni, sétálni a WestEnd-be vagy valahol máshol Pesten.
Aztán mikor mindent végignéztünk hazakísérem és megvolt az első randi, DE EBBE SE VAGYOK BIZTOS, HOGY HOGY CSINÁLJAM
na:) így kell gondolkodni
mindíg csak önbizalom...beszélgess majd mozi után vele...
de ne bombázzd tele kérdésekkel...úgy kérdezd h ő is tudjon kérdezősködni...mert a végén te mindent tudsz róla ő meg nem tud semmit rólad:)
a 2. vok:)
mindent a maga idejében..a westendben sok az ember...viheted a margitszegetre..vagy egy mekiben leültök dumálni...
még mindíg a 2. vok:)
és sztem nyugodtan kísérd haha...ma engedi akkor adj nki szájrapuszit:P (K)
sok sikert hozzá...kérdezz olyan normális dolgokat...pl hobbi, mit szeret, mit nem szeret, családja..stb...
de ha vmi intim kérdés lenne vagy ilyenek mindíg tedd hozzá, hogy nem muszáj válaszolni ha nem akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!