Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mit tegyek? Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek? Van egy lány aki szeretne velem találkozni (persze én is vele) elhívtam randira, mert egy fél éve virtuálisan tartom vele a kapcsolatot, de nem tudom, hogy hova menjek vele.

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 12:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Moziba. Első ilyen randira sztem tökéletes. Sétálni csak akkor menj , ha már nagyon de nagyon ismered , és nem lesz az a bizonyos 3 másodperc.
2009. jún. 15. 12:34
 2/17 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet. kösz

Már gondolkodtam én is rajta csak azt hittem, hogy ez egy ilyen régies típus és hát ezért kérdeztem.

2009. jún. 15. 12:36
 3/17 anonim ***** válasza:

a mozi jóötlet...de ne legyen horror...inkább legyen vicces vagy ami a csajnak kell...

sok sikert a randihoz:)

2009. jún. 15. 12:40
 4/17 A kérdező kommentje:

Kösz.

Haverok is mondták, hogy 2 lehetőség van a vígjáték és a romantika

2009. jún. 15. 12:42
 5/17 anonim ***** válasza:
Én is volt, hogy neten tartottam egy kapcsolatot, és találkozni akartunk. Mondjuk mi előre megbeszéltük, hogy hol is találkozzunk, ami mindkettőnknek bejön. Így végül maradt a találkozás-séta-beülés egy kávéra/kólára. Végül is már annyit beszélgettünk korábban, hogy bár még nem találkoztunk élőben, de nem voltunk ismeretlenek. Jó volt vele személyesen beszélgetni. Mi azért nem akartunk pl. moziba menni, mert ott csak ülünk csöndben, és nem szólunk egymáshoz, pedig mindketten nagy szövegládák vagyunk. Bár a mozi tényleg jó ötlet, utána is lehet sétálni, kólázni stb., megbeszélni a filmet, és beszélgetni úgy mint a neten. :)
2009. jún. 15. 12:42
 6/17 A kérdező kommentje:

Én ezt valahogy úgy képzeltem el, hogy elmegyek hozzájuk --> onnan, mivel én Pesthez közel lakom pl.: WestEnd [Cinema City (mozi)] --> és mikor vége a filmnek körülnézni, sétálni a WestEnd-be vagy valahol máshol Pesten.

Aztán mikor mindent végignéztünk hazakísérem és megvolt az első randi, DE EBBE SE VAGYOK BIZTOS, HOGY HOGY CSINÁLJAM

2009. jún. 15. 12:48
 7/17 anonim ***** válasza:

na:) így kell gondolkodni

mindíg csak önbizalom...beszélgess majd mozi után vele...

de ne bombázzd tele kérdésekkel...úgy kérdezd h ő is tudjon kérdezősködni...mert a végén te mindent tudsz róla ő meg nem tud semmit rólad:)

a 2. vok:)

2009. jún. 15. 12:48
 8/17 anonim ***** válasza:

mindent a maga idejében..a westendben sok az ember...viheted a margitszegetre..vagy egy mekiben leültök dumálni...

még mindíg a 2. vok:)

és sztem nyugodtan kísérd haha...ma engedi akkor adj nki szájrapuszit:P (K)

2009. jún. 15. 12:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Amúgy se vagyok egy olyan nagy dumás srác, úgyhogy először hagyom hogy ő kérdezzen.
2009. jún. 15. 12:51
 10/17 anonim ***** válasza:

sok sikert hozzá...kérdezz olyan normális dolgokat...pl hobbi, mit szeret, mit nem szeret, családja..stb...

de ha vmi intim kérdés lenne vagy ilyenek mindíg tedd hozzá, hogy nem muszáj válaszolni ha nem akar...

2009. jún. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!