Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek? Van egy lány aki szeretne velem találkozni (persze én is vele) elhívtam randira, mert egy fél éve virtuálisan tartom vele a kapcsolatot, de nem tudom, hogy hova menjek vele.
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 12:31
11/17 A kérdező kommentje:
Nincs mindig sok ember. Csak ha hétvége van, de mivel a héten mi úgyis szüneten vagyunk ( HÁLA ) a szülők + dolgoznak, ezért sztem nem lesznek sokan vagy ha mégis akk a mozi után oda megyünk ahová te ajánlottad. A Margit szigeten úgyis csak 2-szer voltam pedig 13 vok.
2009. jún. 15. 12:54
12/17 A kérdező kommentje:
Első randin máris egy intim kérdés sztem egyből szakítana velem.
2009. jún. 15. 12:56
13/17 anonim válasza:
Nem kell nagy dumásnak lenned, add magad a beszélgetés közben, ahogy eddig is csináltad!
14/17 anonim válasza:
hány éves vagy? és a lány mennyi?
amugy igazad van...ezért kell hozzátenni, h nem muszáj válaszolni ha nem akarsz..
de jobb mégis ha nem kérdezel tőle intim dolgokat:D:D
15/17 A kérdező kommentje:
Én 14 leszek 29-én ő meg egy hete múlt 13
2009. jún. 15. 12:59
16/17 anonim válasza:
Hát:) mindenesetre megint csak sok sikert:D
17/17 A kérdező kommentje:
És én már megint KÖSZ
2009. jún. 15. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!