Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő mig egy lány elfelejt egy hosszabb kapcsolatot, és tényleg szabaddá válik?
Figyelt kérdés
Mindketten 25 körüliek vagyunk. Egy lány ismerősömnek nemrég lett vége egy 3 éves kapcsolatának. Az utóbbi fél évben nagyon mondogatta nekem hogy válságban vannak. Sajnos most van munkája és új hobbia, nagyon ezekbe éli magát. Elmondása szerint sohase illettek össze, de azért többször leültek megbeszélni, hogyan lehetne helyrehozniuk. Most szeretnék rányomulni, de tudom, hogy most biztosan kidobna. Mennyi idő, mig elfelejti?2010. aug. 25. 23:18
1/4 anonim válasza:
Nekem eddig tipikusan ugyanannyi idő kellett a kapcsolat után, mint amennyi maga a kapcsolat volt. Igaz, a leghosszabb kapcsolatom eddig, aminek vége lett, egy év volt.
2/4 anonim válasza:
attól függ mennyire szerette mert ha ő is szerelmes volt akkor évekbe is telhet..
3/4 anonim válasza:
Én soha nem fogom elfeledni az exem, és még mindig szeretem.:S 2,5 éves kapcs volt. Már 4 éve, h nem vagyunk együtt...:S
22/L
4/4 A kérdező kommentje:
ajj ajj, akkor most képzeljétek el, hogy nem volt olyan jó igy, tehát ti lányok vetettetek önként véget neki.
Amúgy nekem pasiként egyszer, egy egyoldalú szerelmet 1 évig tartott "kiheverni"
2010. aug. 25. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!