Hagyatékkal kapcsolatban : lehet, rossz helyen teszem. Ti hallottatok már ilyenről?
Szóval, az érdekelne, hogy meg lehet-e tudni, hogy egyik elhunyt rokonom hagyatéki tárgyalása mikor és hol lesz?
A család, elég távoli, titkolózik, és olyan embert sem akarnak meghívni, akinek szerintem bőven lenne ott helye, és emiatt szeretném megtudni, hogyan tudhatom meg, mikor és hol lesz az elhunyt hagyatéki tárgyalása?
az emberi butaság újabb példája
egyetértek az előttem szólókkal
Közjegyző addig nem zárhatja le a hagyatékit,ameddig nem nyilatkozott minden testvér.
Hülyék ha azt gondolják,hogy kizárható a két testvér azzal ha nem lesznek ott.
Köszönöm mindenkinek a hsz-eket....én is így gondoltam, csak utána kellett járnom, a biztonság kedvéért...
Ami nem világos egyenlőre az az, hogy a közjegyző "honnan tudja", kiket kell meghívnia? Pl. lehet, van egy testvér, aki 30 éve Alaszkában él, stb...stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!