1/13 anonim válasza:
hogy szerethetsz valakit, akit nem is ismersz? Találkoztál már vele?
3/13 anonim válasza:
Én ugyan azt kérdezném amit Ozzy:
6/13 anonim válasza:
Jó indulattal mondhatjuk, hogy közömbös. Enyhén ellenszenves, a zenéjét se szeretem, de azért nem gyűlölöm, mint az a sok ember, aki folyton a neten szidja.
7/13 A kérdező kommentje:
mi ez a kép? -.- nem kéne gúnyolni mert tök cuki,a legjobb pasi a világon és király hangja van *-*
2013. júl. 1. 13:32
8/13 anonim válasza:
"a legcukibb" te biztos szerelmes lehetsz bele ha így beszélsz róla. xd
9/13 anonim válasza:
Nem gyűlölöm, de egy vacak "énekes". De tinikoromban én is szerettem akkor az ilyen nyálas popfiúkat, az ember egy idő után általában kinövi.
10/13 anonim válasza:
Média szutyok , attól jó hogy jól nézz ki ? Mi lenne ha ő lenne Justin Bieber: [link] így már nem tetszene annyira úgy-e ? Nagy pofája egoista taknyos, közelébe sincs a zenének , ennyi , ezen lehet vitatkozni és verni rá a nyálad.Igazi zene: http://www.youtube.com/watch?v=zuwW9IVwZ0U
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!