Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nagyanyám csinált nekem...

A nagyanyám csinált nekem kávét, de olyan enyhére csinálta, ideges vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Alapból nagyonn nyűgösen keltem de ez a kávé olyan enyhe nem is érzem a koffeint, és se a pörgést. Láttam hogy túl keveset rak a bögrébe és mondtam is neki, de nem érdekelte.... Nem szeretem mikor ilyen személyes igényű dolgokat mások csinálnak meg nekem! Fáj a fejem, bőghetnénekm van, nyűgös vagyok, a felpumpáló-bizsergető érzést nyújtó kávé erre gyógyírt ad, mert egyszerre élénkít és bizserget. De ez nem, és nagyon idegesít.- Mindjárt bőgök. legszívesebben széttörnék valamit!
2013. jún. 27. 10:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:

Tudod milyennek tűnsz?

Mint azok az ismerősök, akik csak annyit írnak a facebookon:

:(((

Mert így mindenki azonnal velük kezd el foglalkozni, és ők meg csöpögtethetik az infót és dagonyázhatnak a saját fontosságukban.

2013. jún. 27. 16:26
 102/113 A kérdező kommentje:
Az én fontosságomat ti (a közönség, hehe) generáljátok. :D Nélkületek nem léteznék.
2013. jún. 27. 16:30
 103/113 anonim ***** válasza:

Nagyon jóvá tetted a napomat még mindig a kérdéseden röhögök.

Nagyon jó fej lehetsz alapból!!!!!

2013. jún. 27. 17:22
 104/113 A kérdező kommentje:
És ez egy maraton kérdés. :))
2013. jún. 27. 17:28
 105/113 anonim ***** válasza:

Kérdező, ahogy így olvasgattam a kommentjeid, úgy tűnik, hogy ez egy kamu kérdés, és csak valamilyen pszichológiai felmérést végzel. Ha nem így van, akkor ritka hisztis és lusta lehetsz, amíg leírtad a kérdést, simán csinálhattál volna másik kávét.

Amin viszont a legnagyobbakat mosolyogtam, azok a válaszadók. Nem hiszem el, nektek nincsenek saját problémáitok? Néhányan nekiláttak "megváltoztatni" a kérdezőt, nagyon nem jó így, szokj le róla... Ezért tart ott ez az ország, ahol; az ilyen emberek miatt, akik másokkal vannak elfoglalva, pedig nekik is lenne mit söprögetniük a portájukon...

2013. jún. 27. 22:28
 106/113 A kérdező kommentje:

Nem voltam lusta, mert közben csináltam még kávét.

és hisztis se voltam, mert nem hisztiztem, pusztánl leírtam az érzéseim. (A hisztizés nálam egész máskképp néz ki xD)

Egyébként álljon meg a menet, te most arra akartál buzdítani, hogy legyen nagyanyámmal bunkó??

Ne haragudj, de nem fogom kiönteni a kávéját, csak azért mert nem tökéletes!

Megittam azt is, miközben azt ittam írtam ki a kérdést, hogy addig is kitöltsem azt az időt...

.. mikr megittam, és itt sokan kitaláltak rólam mindenféle fantáziát elmentem és készítettem bitang erős kávét.

Aztán jókedvem lett :D

És kitaláltam, hogy csináljunk közösen maratont :D

2013. jún. 27. 22:48
 107/113 anonim ***** válasza:

Hozzám jössz feleségül?

Minden reggel tökéletes kávét főzném a legdrágább fajtából, pont a szájízednek megfelelően, papucsod lennék életed végig! :D

2013. jún. 27. 23:20
 108/113 anonim ***** válasza:

"6: Ha ismernélek titeket én is tudnék veletek genya lenni, ne aggódjatok! "

...de most komolyan ki használ még olyan szót, hogy "genya"??

...Túl sok szabadidő...

Menj ki a piacra és friss zöldségből főzz levest, attól te is jobban érzed magad, meg addig a nagyidnak sem kell rád néznie.

2013. jún. 28. 01:12
 109/113 anonim ***** válasza:
No és a ma reggeli kávé? Milyen volt? Nagyi? Hogy van? Várjuk ám a fejleményeket feszült figyelemmel....:)
2013. jún. 28. 10:27
 110/113 anonim válasza:

"Megittam azt is, miközben azt ittam írtam ki a kérdést, hogy addig is kitöltsem azt az időt... "

De mért írtad ki a kérdést? Ezt a légypiszok problémát egyedül nehéz megoldani? Őszintén milyen válaszra vártál amikor azt írtad ki hogy mit tegyek? Olyan hülye a kérdés.

Kb. mintha én azt kérdezném, hogy nagyanyám lekapcsolta a villanyt a szobába nem látok SOS mit tegyek??? :O

2013. jún. 28. 13:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!