Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nagyanyám csinált nekem...

A nagyanyám csinált nekem kávét, de olyan enyhére csinálta, ideges vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Alapból nagyonn nyűgösen keltem de ez a kávé olyan enyhe nem is érzem a koffeint, és se a pörgést. Láttam hogy túl keveset rak a bögrébe és mondtam is neki, de nem érdekelte.... Nem szeretem mikor ilyen személyes igényű dolgokat mások csinálnak meg nekem! Fáj a fejem, bőghetnénekm van, nyűgös vagyok, a felpumpáló-bizsergető érzést nyújtó kávé erre gyógyírt ad, mert egyszerre élénkít és bizserget. De ez nem, és nagyon idegesít.- Mindjárt bőgök. legszívesebben széttörnék valamit!
2013. jún. 27. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/113 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha felemelnéd a feneked a gép elől, és csinálnál magadnak egy erős kávét? :)
2013. jún. 27. 10:12
 2/113 anonim ***** válasza:
100%

egy: csinálj magadnak saját kávét (sggfej)

kettő: ha már törni zúzni akarsz akkor talán a saját arcodat, (ezzel sok embernek a vágyát teljesítenéd így ma délelőtt) vagy esetleg a számítógépedet... (így megkímélnéd a világot a visszataszító hisztidtől)

három: én voltam a hülye, hogy elolvastam, és most válaszolok, de hidd el, ha személyesen ott lennék, már üvöltenék veled te idegesítő mjom.

2013. jún. 27. 10:13
 3/113 anonim ***** válasza:
100%
emeled fel a hátsód,és csinálj magadnak kávét,ha már 10ig döglöttél,és a nagymamádtól várod el,hogy kávét csináljon neked,te meg megköszönni se vagy képes
2013. jún. 27. 10:13
 4/113 anonim válasza:
100%
Csillapodj le. Miért nem készítesz magadnak kávét, ha ilyen kényes az ízlésed? Készíts most egy olyat, ami helyre billenti az agyadat. Nagyanyád valószínűleg mást is megtesz neked, érted, ne így háláld meg nő létedre. Valószínűleg más a problémád, nem egy enyhe kávé miatt akarsz dühöngeni. Menj futni.
2013. jún. 27. 10:14
 5/113 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen vagy, köszönnéd meg, nem hogy óbégatsz!!!
2013. jún. 27. 10:14
 6/113 anonim ***** válasza:
100%

1st world problems

menj ki egy kicsit a levegőre, szellőztesd ki a fejed és gondolkozz le azon, min az igazán fontos és mi nem

utána pedig csinálj egy kávét magadnak ÉS KÉRDEZD MEG A NAGYMAMÁT IS, HOGY NEM KÉR-E VALAMIT.

2013. jún. 27. 10:15
 7/113 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lustaság fájna. Örülj neki,hogy kiszolgált,te meg még pofákat vágsz hozzá. Elkényeztetett hülye gyerek vagy. Főzz magadnak kávét!!!
2013. jún. 27. 10:18
 8/113 anonim ***** válasza:
88%

Hű.

Amíg ilyen rossz közérzetű vagy, kerülj el másokat, mindenki érdekében.

2013. jún. 27. 10:19
 9/113 A kérdező kommentje:

1: Nem írtam, hogy megcsinálok-e valamit nagyanyámnak, íyg ezt nem tudhatjátok.

2: Nem írtam, hogy nagyanyám miket tesz meg értem, így erről se lehet fogalmatok. (szövegértéééééés)

3: Nagyanyám nem azért készített kávét, hogy engem kiszolgáljon, és nem én kértem meg rá.

4: Ha már így alakult, gondoltam próba cseresznye.

5: Sajnálom, hogy az a baj, hogy vannak érzelmeim és jól esett írásban kiadni magamból.

6: Ha ismernélek titeket én is tudnék veletek genya lenni, ne aggódjatok!

+1: Nem egészséges ez a sok rosszindulat, amiket írtok, kívántok, remélem egyszer megnyugszik a lelketek.

2013. jún. 27. 10:20
 10/113 A kérdező kommentje:
31: Nem tudhatjátok mennyire vagyok lusta, mert még arra vonatkozóan sem írtam semmit, hogy mit csinálok majd meg vagy mit nem.
2013. jún. 27. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!