Miért van az, hogy manapság nem számít karriernek, ha valaki családanyaként otthon van, és hosszú évek munkája után jó gondolkodású gyereket enged útnak az életbe, és egy normális hátteret biztosít a családnak a mindennapi élethez?
Csak azért kérdezem, mert ha valakinek azt mondom, hogy családanya szeretnék lenni, akkor néz rám, mintha azt mondtam volna, hogy én akarok lenni a dalai láma!Vagy a másik, hogy hát azt nem mindenki teheti meg, az csak a gazdagok kiváltsága!Nem értem!Az emberek képesek küzdeni, áldozatokat hozni a karrierük érdekében, de ha valaki ezt tekinti karriernek,akkor arra néznek.Szerintem ezért is lehet küzdeni, ezt is meg lehet teremteni!Ne értsetek félre, 3 éve dolgozom, van diplomám is, csak mindig is ez volt bennem.Talán azért is, mert anyukám is főállású anya, és nagyon tetszik az a családmodell, amit otthon láttam.Ja és a férjemmel is egy állásponton vagyunk ezen a téren.
Csak néha nem értem az emberek reakcióját.
Nagyon régi kérdés Kérdező, de én egyetértek veled!
Azt se értem, hogy egy édesanyát hogy nevezhetnek eltartottnak, kitartottnak, olyannak, aki "semmit nem csinál".
Ez a legfontosabb dolog a világon, a boldog, nyugodt család!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!