Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tanár -...

Mi a véleményetek a tanár - diák kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Természetesen úgy értem, hogy jogilag oké legyen, azaz 14 felett, stb.

Csak mert meglepődtem, osztálytalálkozón azért sok minden kiderül a múltból, és bizony pl. nem egy lány most merte elmondani, hogy éppen akkoriban kivel kavart, volt olyan 15 éves (akkoriban) aki az akkor 28 éves tanárával volt nem is egyszer és stb. (de ezt tök jól titokban tartották ezek szerint), na és nem ő volt az egyetlen.

Most meg aztán főleg hallok ilyen esetekeről, nem is kevésről.

Szerintetek? Mi a vélemény? Lécci válaszoljatok minél többen, mert nagyon érdekel a téma!

Köszi!

2009. okt. 14. 10:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én értékrendembe csak akkor fér bele, ha komoly a szándék. (közös jövő)
2009. okt. 14. 10:22
 2/16 anonim ***** válasza:
ja, és lehetőleg akkor se tanítsa az illető diákot
2009. okt. 14. 10:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már ilyen esetem :) Négy évig szimpatikus volt egy tanár, és egy közös buli alkalmával szóvá is tettem :) Nem történt semmi különösebb dolog, csak tánc (annak minden melléktörténéseivel :P), és levegőszikrázás :D De ennyi volt, utána már nem folytatódott...
2009. okt. 14. 10:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A párom mesélte nekem ezt a Kaposvári Egyetemen megtörtént esetet:

A csaj kőbuta volt egy tantárgyból, így felajánlotta a tanárának, hogy megdughatja a szertárban, ha az megadja neki a kettest. A tanár belement, megdugta a csajt a szertárban, majd a vizsga után a csaj indexébe beírta az egyest, és beletett egy ötezrest.

2009. okt. 14. 10:53
 5/16 anonim ***** válasza:
:DD
2009. okt. 14. 10:57
 6/16 A kérdező kommentje:
az az igzaság, hogy el is hiszem, mert én is nem semmi történeteket hallok ....
2009. okt. 14. 18:14
 7/16 A kérdező kommentje:

10:22-es

Na de tudod h ez a legritkább eset azért, nincs kizárva, na de szinte kivételszámba megy ... nem ?

Ellenben az egyéjszakás kalandok annál inkább divatban vannak / voltak, és ezt nem csak én tudom és állítom, hanem elég sokan. Akár én magam is tudok már elsős (gimi) koromből is kapásból két ilyet, aztán meg utána még többet. Szal sztem van ilyen bőven, csak mivel amolyan tabu, legtöbbször persze nem derül ki. Bár kíváncsi lennék, sokan miért elkenzik ezt annyira, hiszen mi is csak jót nevetünk főleg így utólag ezeken, akkor meg tök jó kalandnak tűnt, mindkét fél számára izgalmas, de negatívumot nem tudnék megemlíteni. (most nem megerőszakolásra gondolok, mielőtt valaki azzal jön :D )

2009. okt. 14. 18:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Én óvatos lennék ezzel, házinyúlra nem lövünk alapon...
2009. okt. 14. 20:32
 9/16 A kérdező kommentje:

A diák korában ezt 18-19 évesen még nem hiszem hogy egy életre szólóan tervezi. Aztán pl ami giminkben is két iéyen eset is volt már, hogy házasság lett belőle, na de aztán a sok egyéjszakás kaland meg .... az megszámlálhatatlan :-)

Na most nagyon gáz, ha pl. egy diáklány szerelmes az alig idősebb férfitanárába, és hát csak nem bírják ki? Ez a legtöbbek szemében gond? Nagyon vegyes véleményeket hallok, de kíváncsi lennék itt is ki mit ír.

2009. nov. 16. 21:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyik tanárom elvette a volt diákját, már van 2 gyerekük is. Bnőm több tanára is volt diákjaival jár/jegyezte el. Megesik. A tanár is ember.
2009. nov. 17. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!