Hogyan tudnék bosszút állni egy felmondás alatt álló munkatárson ha szemét dolgot tett? .
Azért ezzel az utolsó tanáccsal én vigyáznék, mert nyerni nem nyerhetsz vele, de veszíteni sokat veszíthatsz. Ha én lennék a főnök és egy alkalmazottam elmondaná nekem, hogy egy rakás alkalommal hazudott nekem csak azért, hogy egy másikat védjen, ki is rúgnám azonnal. Sok főnök ugyancsak utálja a spicliket, pláne ha az illető akkor akarja megfúrni a munkatársát, ha az már elmenni készül, azaz kb hátbatámadja.
Szerintem törődjön csak a kérdező azzal, hogy ez többet ne fordulhasson elő, és minél jobban végezze a munkáját.
többet ne csináld ezt neki. Mondd meg neki, hogy ez volt za utolsó, ha legközelebb próbálkozik, akkor rád ne számítson és ne neked írja az sms-t hanem a főnöködnek.
Ez az ember neked ad pénzt? Mivle te többet dolgozol mint ő, gondolom ami napjait te dolgoztadle azt is ő teszi zsebre mi?
Vhol tleg megérdemled kérdező, hisz palimadár vagy, tanulj ebből és ne legyél az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!