Hogyan tudnék bosszút állni egy felmondás alatt álló munkatárson ha szemét dolgot tett? .
term. az első tanácsra értettem
11:56
jhaa hát nálunk fordítva volt.
ismerősömet kétszemélyes üzletben jobban szerették a főnökök, ezt utálta a másik, így míg az első nyaralt, ő addig elintézte, hogy első napján közölje vele a főnök, hogy ki van rúgva
ez a második k.vára megrohadhat, hogy tönkretesz egycsaládot, mert utána a főnök olyan mérges lett, hogy ahol tudott keresztbe tett az elsőnek, hogy ne vegyék fel.
persze pénzügyi dolgok voltak az indokban. az első ugyanis segíteni akrta bevételt, igaz, talán ott hibázott, hogy nem szólt róla senkinek, hogy a pénz megvan, csak egy számlán, de persze a dátumot lehetett látni róla, h mikor került oda, meg levnni se lehet a számláról vagy ha le is lett véve, azt is lehete látni
Ne azért segítünk, hogy viszonzást kapjunk, hanem mert EMBEREK vagyunk...
Viszont segítség jogcímen- nagyon helyesen-nem hagyjuk magunkat kiszolgáltatódni, kivéve, ha különben leszúr a főnök. Kérdező jellemtelen kollégája pont ezzel élt vissza.
Én beszélnék a főnökkel, aztán meg a kollégával, akinek a szemébe mondanám, hogy ezt nem lehet megtenni velem, amit a főnöknek is jeleztem. Ennyi pont elég, a saját lelkiismereténél úgysem kaphat nagyobb büntetést senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!