Hogyan tudnék bosszút állni egy felmondás alatt álló munkatárson ha szemét dolgot tett? .
Igen, szerencsére sokunk élete- ha nem is 100 százalékos, e tökéletesebb annál, hogy aljas bosszúvágyból lesüllyedjen egy másik ember szintjére, aztán ünnepelje magát, milyen ügyesen átverte ő is.
Ez esetben pont ugyanolyan vagy, mint aki téged ejtett át, kéz kezet mos.
Ezért nulla pontoztunk le sokan.
Igaza van utolsónak, pont azt papolom én is, hogy ne süllyedj le az ő szintjére mert magad járatod le. Csak azt reklámoznád ezzel, hogy "hagytam magam kihasználni és ezért nagyon ideges vagyok arra, aki megtette".
..ez lássuk be, vicces.
Iwiwen gyakran látni ilyen szövegeket, és mindig nagyon szánalmasnak és megmosolyogtatónak találom ezeket. Vannak, akik egész kisregénynyit irogatnak tele a másik szapulásával, sokszor felnőtt emberek. Meg is van a véleményem ezekről az eberekről, és marhára nem nézem azt, hogy ki is írt és kiről. Az ilyesmit nem közösségi oldalon kell megbeszélni, hanem személyesen, az érintettel.
Pont amiatt olyan szánalmas az egész, hogy egyértelmű, hogy lejáratásra megy ki a játék, különben miért akarná, hogy mindenki lássa?
Talán elmondhatnád úgy a főnöködnek a dolgot, hogy mielőtt új embert venne fel, megkérdeznéd, hogy adhatnál-e pár tanácsot neki ezzel kapcsolatban. Bár nem tudom milyen kapcsolatban vagy a főnökkel, de én biztos odafricskáznám, hogy azért remélem nem ilyen kollegát/váltótársat talál helyette, mint amilyen ő volt. És aztán, ha rákérdez, vagy anélkül, folytatólagosan, biztosan elmondanám, mik voltak a problémáim az előzővel. Lehetőleg még azelőtt elmondanám ezt, hogy a régi távozna. Persze, ez szubjektív vélemény, meg nem minden főnökkel szemben engedheti meg magának az ember... De ezt egyébként szánalmasnak tartom. Volt egy hasonló eset ott, ahol én dolgoztam (vendéglátó egység), de én elmondtam a főnöknek a problémám ezzel, mert rendszerint velem volt beosztva a nő, és nemhogy dolgozni nem akart, ingyen szállíttatott ki rendszeresen ebédet/vacsorát a családjának.
Szóval, ha mást nem tudsz tenni, legalább annyit kérj a főnöktől (ha régen dolgozol ott, és előreláthatólag maradni is fogsz), hogy jól nézze meg, kit vesz fel. Csak arra is ügyelj, hogy nehogy így te ess a szék alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!