Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti miből gyanítjátok, hogy...

Ti miből gyanítjátok, hogy egy kérdés kamu?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Mindent tudók vagyunk és mindent látók.
2013. jún. 19. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Maga a kérdés nem kamu, mert feltette, tehát létezik, legfeljebb a témája.

Nem tudom, igazából nem szoktam ezen gondolkodni, de minél jobban belemerül a kérdező az oda-vissza válaszolgatásokba, annál nagyobb eséllyel bukik le.

2013. jún. 19. 16:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én sose tudom, de a krimikben sem találom ki, hogy ki a gyilkos :D
2013. jún. 19. 16:14
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy ez miért a családi kapcsolatok kategóriájában van? Mert egy nagy család vagyunk, úgy mint gyakorikérdések.hu?
2013. jún. 19. 16:15
 5/11 anonim válasza:
2013. jún. 19. 16:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha túl sok benne az olyan tény, amimkivágja az embereknél a biztosítékot.

Ha az ésszerű visszakérdezésekre ellentmondó válaszokat ad a kérdező.

Amikor egy kérdéskört nem ismer rendesen , es egyértelműen butaságot ír (jogi dolog vagy egyeb)

Amikor erre rávilágít az ember, akkor vagy felháborodik, vagy megprőbálja még bénábban az igazát elfogadtatni...

Ennek ellenére a kamunak tűnő (de nem egyértelműen az)kérdésekre is szoktam telejeskörűen válaszolni, hátha valakinek kell a válasz (nem vélemény gondolok)

2013. jún. 19. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem... Nem gondolnám kamunak...
2013. jún. 19. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nehéz megmondani. Van, aki félszáz oldalon át fenn tudja tartani a sztorit, de aztán mintha belemelegedne, és hirtelen túlzásokba esik, vagy direkt olyat mond, ami "hergelésnek" számít.

Biztos láttál már olyan filmet, sorozatot, amire azt mondtad egy ideig, hogy jó, aztán csinálnak valamit, amitől az egész mintha kisiklana a vágányról. Végül is a film is, a kamukérdés is egy sztori.

2013. jún. 19. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát ez a legegyszerűbb dolog a világon: ismerem az emberi lelket. Mindig rájövök, ha valaki hazudozik - ha nem rögtön, akkor igen hamar. :)

Azt is tudom, hogy ezen az oldalon van egy pszichopata, már nagyon régen; rendre lemoderáltatom a kérdéseit, csak sajna a moderátorok kissé értetlenek. Hát ez van. Én szólok, a többi nem az én dolgom.

2013. jún. 19. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Van, amiből rögtön látszik, hogy provokálni akar. Például ilyen "Nem tudom, ki a gyerekem apja, de mind a 20 szóba jöhetőtől kérek gyerektartást, megengedi a jog?" (ez nem volt itt feltéve, de vannak hasonlóan hajmeresztők).

Meg tipikusan kamuszagú, ahol nem egyszerre mond el semmit, hanem adagolja a részleteket, pl.: "Utálom anyósomat, dögölne meg", mindenki lecseszi, amiért így beszél egy idős néniről, aztán csak lassanként derül ki, hogy tényleg pszichopata a néni. Mintha a válaszokhoz igazítaná a sztorit.

Aztán van, ami a tényszerűségen bukik le, vagyis egyszerűen nem lehet igaz, amit leírt. Jobban kellene ismernie a hátteret, hogy valósnak tűnjön a kitalációja.

Na meg aztán vannak azok, amikről szeretnénk, ha kamu lenne, mert nem akarjuk elhinni, hogy ilyen emberek léteznek. Ilyen pl. a "ki kell-e cserélni az ágyat, ha meghalt rajta valaki, mert a férjem itt fekszik holtan" kérdés (ezt TÉNYLEG feltette valaki), és a válaszokból az is kiderült, hogy még a mentőket se hívta ki, csak úgy megállapította, hogy meghalt a férje, és rögtön leült GYIKezni feltenni ezt a kérdést, aztán kiderült, hogy a férje meg se halt. Na ez nagyon remélem, hogy csak valami hülyegyerek szórakozása volt.

2013. jún. 19. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!