Nem tartjátok pofátlannak, hogy most "Győzikéék" belépős lakodalommal kaszálnak pénzt?
Figyelt kérdés
Ma hallottam, hogy lakhelyemhez közel Győzike és családja ismét lakodalmat ül, Apátfalván, Csongrád megyében. Újságokban van hirdetve, hogy 6500Ft/személy (vacsora nélkül). Szerintem ez egy rohadt inkorrekt dolog, hogy ebből akarnak az elvesztett vagyonuk után pénzt keresni. Vagy csak élelmesek XD
Na meg ott van a "menyasszony tánc" is...
Mit gondoltok erről?
2009. okt. 10. 13:09
1/6 anonim válasza:
aki fizet érte, az meg is érdemli :)
nem győzikén kell háborogni, mert - ahogy a mondás tartja: "amíg veréb van, addig lószar is van"
2/6 anonim válasza:
Egyetértek, ha valaki kifizeti hát istenem. Bármennyire sem szeretem Győzikét azt kell ismerni, hogy mindenből tud pénzt csinálni...
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor élelmes... Akit meg le lehet húzni, hát juhé XD
2009. okt. 10. 13:18
4/6 anonim válasza:
Ha van rá kereslet, akkor miért ne?
Elítélnél, ha azt mondanám, hogy 10.000 forintért bárki vacsorázhatna nálunk tejbegrízt? Ha valaki annyira hülye, hogy belemegy, akkor az az ő dolga. Nekem csak jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!