Mennyivel jobb lenne a világ szerintetek ha mindenki animézne?
-a fiatal srácoknak szánt (shounen) animékből a fiatal srácok példaképet vehetnének és megtanulnák a férfivá válás útját, és hogy soha sem szabad feladni és nem rinyálnának. (Naruto, One Piece, stb.)
-fiatal lányoknak szánt (shoujo) animékből a fiatal lányok megtanulhatnák hogy nem kell minden héten többször bepiálni, ribanckodni, hanem tök aranyosak lennének, érzelmesebbek lennének, nem úgy mint most hogy megrohasztja őket az Éjjel-nappal Budapest meg a Való Világ nevű undormányok
(Lovely Complex, Nana, stb.)
-és ott vannak még a fiatal felnőtteknek szánt (seinen, josei) animék, azokból meg sok okos dolgot lehet tanulni amit hasznát lehet venni az életben.
(Usagi Drops, Code Geass, stb.)
Jó most a perverz agybetegebbik feléről ne beszéljünk, ok ilyen is van. Bárcsak tudnák az emberek miről is szólnak ezek a soroaztok, és nem tekintenének UFO-ként/gyerekként arra aki nézi.
Én és a párom, valamint a barátaim nagy része is szeretjük az animéket, jó dolog az :D Akik azt mondják, hogy kinősz belőle; nem hinném, maximum megunja az ember. Egyszerűen az emberek többségében az él, hogy ami rajzolt, az gyerekeknek készült, közben az animék többsége olyan, mint akármilyen film.
Vannak drámaiak és viccesek, gyerekeknek és felnőtteknek, illetve jók és rosszak. Mert sok rossz anime is van, amik kb. egy ZS kategóriás filmnek felelnek meg.
De mégis valami, ami közösségeket kovácsol össze, és sokkal könnyebb lenne, ha nem ítélkeznének olyan könnyen az emberek. Engem nem érdekel, kinek tetszik és kinek nem mit nézek, szerintem téged sem zavarjon. Elfogadom, ha valaki nem szereti az animéket, te is tegyél így, a megrögzött utálókon úgysem tudsz változtatni, és magadat is megkíméled a fölösleges idegeskedéstől.
én is szeretem őket! főleg Bleach, Inuyasha.. na meg mindenek előtt Death Note!!! kár hogy nem hosszabb:/:)
akik azt mondják kinősz belőle vagy sose szerették vagy nem tudom, de hogy én nem fogok az is 100%.. 1 ideje abba maradt nálam, nem most.. de kb 1-2 éve, akkor ugyan úgy néztem, folytattam őket mint az előtt 5 évvel:D legjobb!:)
19/f
nah ti szimpibbek vagytok mint az eddigi kommentelők 2/3-a xD
Jah én sem fogom megunni, legalább is nagyon remélem
Nézd, kérdező... A barátommal mi Star Wars megszállottak vagyunk. Meg imádjuk a Gyűrűk Urát és a képregény-adaptációkat (Vasember, Batman, stbstbstb) Mégse mondom hogy mindenki nézze azokat, mert hogy micsoda erkölcsi aranybányák :D
Szerintem mindenki nézze azt amihez kedve van, és nincs olyan, hogy jó vagy rossz ízlés, evidens hogy mindenkinek a saját ízlése a "jó", de konkrétan nem lehet azt mondani, hogy mennyivel jobb lenne ha mindenki animét nézne. Nekem pl. nem lenne jó, mert utálom. :D Aztán kész :D Nézzed, de hagyj békén vele másokat. :D
ja mondjuk van ebbe vmi :D
De az Éjjel Nappal Budapestet aki nem ítéli el az pokolra kerül akkor is xd (vagyis nem kerül pokolra mert Isten se létezik csak az evolúció, de tudod hogy értem xd)
Gratulálok azoknak, akik semmit nem tudnak az animekről és idejönnek oltani.
Az, hogy mindegyik gyerek mese az nem igaz. Van olyan is, de nem mind. Amit most nézek, azt 20 éves fejjel is egész nehéz befogadni, mert nem egy könnyed mű, hát még gyerekeknek...
Szerintem sokat változhatna a világ.
Sok jó pozitív mondani valójuk némelyik animének amit átlehetne vinni a való életbe ami erőt adhat az életbe. (Pl: Sailor Moon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!