Mennyivel jobb lenne a világ szerintetek ha mindenki animézne?
-a fiatal srácoknak szánt (shounen) animékből a fiatal srácok példaképet vehetnének és megtanulnák a férfivá válás útját, és hogy soha sem szabad feladni és nem rinyálnának. (Naruto, One Piece, stb.)
-fiatal lányoknak szánt (shoujo) animékből a fiatal lányok megtanulhatnák hogy nem kell minden héten többször bepiálni, ribanckodni, hanem tök aranyosak lennének, érzelmesebbek lennének, nem úgy mint most hogy megrohasztja őket az Éjjel-nappal Budapest meg a Való Világ nevű undormányok
(Lovely Complex, Nana, stb.)
-és ott vannak még a fiatal felnőtteknek szánt (seinen, josei) animék, azokból meg sok okos dolgot lehet tanulni amit hasznát lehet venni az életben.
(Usagi Drops, Code Geass, stb.)
Jó most a perverz agybetegebbik feléről ne beszéljünk, ok ilyen is van. Bárcsak tudnák az emberek miről is szólnak ezek a soroaztok, és nem tekintenének UFO-ként/gyerekként arra aki nézi.
Na én most szabócsbó' elindulok, és leugrok helyetted Pesten a Margit hídról, amint kiszáradt a Duna.
Nem bírom ezt a kérdést feldolgozni:D
Én csak az "Egy Akatsukis Életét" néztem! (habár az nem anime, de biztos ismered)
Abból is sokat lehet tanulni! X)
mi az az anime?
mondja már el valaki nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!