Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyivel jobb lenne a világ...

Mennyivel jobb lenne a világ szerintetek ha mindenki animézne?

Figyelt kérdés

-a fiatal srácoknak szánt (shounen) animékből a fiatal srácok példaképet vehetnének és megtanulnák a férfivá válás útját, és hogy soha sem szabad feladni és nem rinyálnának. (Naruto, One Piece, stb.)

-fiatal lányoknak szánt (shoujo) animékből a fiatal lányok megtanulhatnák hogy nem kell minden héten többször bepiálni, ribanckodni, hanem tök aranyosak lennének, érzelmesebbek lennének, nem úgy mint most hogy megrohasztja őket az Éjjel-nappal Budapest meg a Való Világ nevű undormányok

(Lovely Complex, Nana, stb.)

-és ott vannak még a fiatal felnőtteknek szánt (seinen, josei) animék, azokból meg sok okos dolgot lehet tanulni amit hasznát lehet venni az életben.

(Usagi Drops, Code Geass, stb.)

Jó most a perverz agybetegebbik feléről ne beszéljünk, ok ilyen is van. Bárcsak tudnák az emberek miről is szólnak ezek a soroaztok, és nem tekintenének UFO-ként/gyerekként arra aki nézi.

2013. jún. 11. 21:02
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim válasza:
Ezt most mondhatod bárkinek, aki nem híve az animéknek, az nem fogja értékelni a mondanivalód, pedig szerintem van benne valami, annak ellemére, hogy én sem vagyok oda értük.
2013. jún. 11. 21:04
 2/51 anonim ***** válasza:
53%
Ez...nagyon kész van XD
2013. jún. 11. 21:04
 3/51 anonim válasza:
60%

Na én most szabócsbó' elindulok, és leugrok helyetted Pesten a Margit hídról, amint kiszáradt a Duna.

Nem bírom ezt a kérdést feldolgozni:D

2013. jún. 11. 21:08
 4/51 anonim ***** válasza:

Én csak az "Egy Akatsukis Életét" néztem! (habár az nem anime, de biztos ismered)

Abból is sokat lehet tanulni! X)

2013. jún. 11. 21:08
 5/51 anonim válasza:
ezt úgy mondod mintha az animéken kívüli normális műsor nem létezne és azok meg mind milyen jók és példamutatóak lennének. egyébként gyerekek értékrendjét a szülőknek kéne megalapozniuk nem a tv-nek:)
2013. jún. 11. 21:09
 6/51 anonim ***** válasza:
21%
Én is ismerek olyan kamaszokat, fiatal felnőtteket, akik tudtak még kinőni ebből az anime-nyomorból és szellemileg vissza is maradtak ezért. Nem lehet örökké mesevilágban élni. Nagyszemű libák tátott szájjal rohannak valahová minden második képen. Transzvesztitának tűnő nagyszemű "fiúk" villámokat szórnak, miközben szintén nyitva tartják a szájukat, és ordítanak... ez olyan, mint az agykárosodás.
2013. jún. 11. 21:10
 7/51 anonim ***** válasza:
33%
persze, aztán mindenki kétszínű, sz.rkeverő lenne.
2013. jún. 11. 21:12
 8/51 anonim ***** válasza:
43%
Ugye ezt nem gondolod komolyan!?!?!?
2013. jún. 11. 21:13
 9/51 anonim válasza:
41%
Semennyire
 10/51 anonim válasza:

mi az az anime?

mondja már el valaki nekem

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!