A gyerekek titeket is megbámulnak?
Figyelt kérdés
engem ez nagyon zavar mert hát mások is megszoktak, nem vagyok szép.. de a kicsik miért csinálják ezt?2013. jún. 11. 15:37
11/11 anonim válasza:
Gondolj bele, neked hogy esett volna az érzékeny gyermekkorban, ha beszól neked, vagy csúnyán néz rád, akit "megbámulsz".
Lehet, hogy nem is foglalkozik veled, csak úgy bambul, néz ki a fejéből. Másrészt ki tudja, mit látnak, amit mi már nem.
Semmibe nem kerül ilyenkor egy kedves mosoly. Hozzám általában oda is jönnek. Valamiért ösztönösen rám vannak kattanva, pedig külsőleg nincs rajtam semmi feltűnő és különösebben kedves sem vagyok. Sőt...
De mindig megtalálnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!