A gyerekek titeket is megbámulnak?
Figyelt kérdés
engem ez nagyon zavar mert hát mások is megszoktak, nem vagyok szép.. de a kicsik miért csinálják ezt?2013. jún. 11. 15:37
1/11 anonim válasza:
Engem is meg szoktak és zavar, múltkor is a buszon ültem középső ajtó mögötti ülésen és ott állt előttem egy kb. 8 éves körüli gyerek és bámult folyamatosan a képembe. Csak azért nem szóltam be neki, hogy "mit bámulsz hülyegyerek?" mert aki mellettem ült, abban nem voltam biztos hogy nem a gyerek mamája.
2/11 anonim válasza:
Jó ég, szerencsétlen gyerekeknek már nézni sem szabad? Kinek fáj, ha megnézi egy kisgyerek? Persze, ha pl. lila hajad van, akkor érthető...
3/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, teljesen átlagosan nézek ki, és a gyerek meg folyamatosan bámult a képembe, franc tudja, hogy mit. Szerintem ez pl. téged is idegesítene.
4/11 anonim válasza:
Néha néznek engem is kisgyerekek, például tömegközlekedésen. Talán azért, mert szakállam van. De nem rossz ez, rájuk vigyorgok. A gyerek azért gyerek, mert kíváncsi, ismerkedik a világgal és az érdeklődése még természetes és őszinte.Nem lopva néz, sunyin, mint pl. te egy megégett arcú embert, hanem szemtől szembe.
5/11 A kérdező kommentje:
hát igen, engem ez nagyon zavar bárhova megyek ha gyerek van ott, egyből felnéz és nem veszi el a tekintetét rólam.
az nem lehetett olyan jó, első válaszoló.
2013. jún. 11. 15:46
7/11 anonim válasza:
Engem sose szoktak bámulni, ritkán előfordul. Ez engem is nagyon idegesít, vagy bemutatok neki vagy beszólok neki, így legalább megtanulja hol a helye.
8/11 A kérdező kommentje:
XD
2013. jún. 11. 16:01
9/11 anonim válasza:
Engem is bámulnak, sőt ha kutyával vagyok, kiabálnak is sokszor, hogy 'kutya, kutya'. Engem nem zavar, hadd ismerkedjenek a világgal. Max. rájuk vigyorgok vagy ha fáradt vagyok, figyelmen kívül hagyom.
10/11 anonim válasza:
robin scherbatsky, te vagy az ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!