Miért kell egy osztálykiránduláson feltétlenül berúgni?
Most jöttem haza enyhén felzaklatva végzős gimis osztálykirándulásomról. Olyan este kilencig NAGYON jól elvoltunk, amikor még mindenki józan volt - tábortűz, játékok, mifene, így is el lehetett volna tölteni az estét. Aztán elszabadult a pokol, és kb. 6 emberen kívül az egész osztály lerészegedett; sírtak, hánytak, belefeküdtek, akkor azért sírtak mert hánytak, ó jaj szerelmi bánat, áá milyen jó az osztályközösség adj még inni. Egyszerűen szánalmasok voltak, ahogy fetrengtek a földön, összehányták magukat és sírtak a saját szerencsétlenségükön.
Miért kell berúgni, ha az nem jó? Nem vittek ezzel előrébb semmit, csupán annyit értek el, hogy senki nem tudott aludni (még az sem aki akart volna), illetve hogy mindenki összeveszett mindenkivel, és hogy mindenki utolsó nagy osztálykirándulása el lett b*szva.
Nem mondom, én is ittam pár pohárkával, de nem azért, hogy részeg legyek, nem szeretek részeg lenni, mert tudom hogy szánalmas az egész... De miért teszik mások? Valaki mondja már meg. :D
Én azt mondom, csak az igyon piát, aki bírja is. A mi osztálykirándulásunkon egy srác, úgy itta a liter vodkát, mint az almalevet. Megse érezte. Nekem már az első kupicától hányingerem volt :)
De kérdezd meg a szüleidet, hogy abban az időben is ment a pia a kirándulásokon.
Mi még osztálykirándulásra sem mentünk..az ofő nem rajongott érte. Egyszer vitt el csak. Mi is ittunk, bár csak páran hányásig.
Szerintem a hozzáállásod nem volt teljesen helyénvaló. Nem alszol az o-kiránduláson, éééééés????
Majd jól kialszod magad otthon. Jópár éve vége már a giminek, de nagyon hiányoznak a hasonló, igaz egy fokkal kulturáltabb osztálykirándulások.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!