Magyarország melyik települését tartod a legszebbnek, amit feltétlenül érdemes megnézni? (Miért? )
Figyelt kérdés
Látnivalók? Érdekességek?2011. szept. 14. 20:58
1/11 anonim válasza:
Nekem Békéscsaba a legszebb, mivel ott lakok. :)
2/11 anonim válasza:
Bizony, Békéscsabánál szebbet még én sem láttam, de még Békéscsabát sem. ☺
3/11 anonim válasza:
Kaposvár... Rippl-Rónai Villa, a Kossuth-tér, a Boldogasszony-templom, Vasary-képtár, Vasary-emlékház
Békéscsabán mondjuk a Munkácsy Múzeum vagy a Munkácsy Emlékház, a Jankay Galéria
Gyula. Úgy az egész.
Eger. Úgy az egész.
Szarvas. Úgy az egész.
4/11 anonim válasza:
Nyíregyházán élek, nagyon szép a belváros, érdemes megnézni - sajnos nincs olyan nevezetesség a centrumban, ami országos szinten ismert lenne (de gondolom az itteni állatkertről már mindenki hallott, össze lehet kötni azt is egy kis városnézéssel :D
Egyébként Szegedre szavaznék.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem feltétlenül a "szokásos" látnivalókra gondolok, hanem valami különleges, egyedi, érdekességekre...
Egyik kedvenc városom Kőszeg!
2011. szept. 25. 21:53
7/11 anonim válasza:
Fél Békés megye fel lett sorolva. :)
Amúgy én nem tudom, de Győr esélyes.
8/11 anonim válasza:
Budapest a legszebb település.
10/11 anonim válasza:
ALSÓNEMESAPÁTI!!!! keress rá, 1370 óta létezik!! itt nőttem fel, életem része ez a település!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!