Miért kell egy osztálykiránduláson feltétlenül berúgni?
Most jöttem haza enyhén felzaklatva végzős gimis osztálykirándulásomról. Olyan este kilencig NAGYON jól elvoltunk, amikor még mindenki józan volt - tábortűz, játékok, mifene, így is el lehetett volna tölteni az estét. Aztán elszabadult a pokol, és kb. 6 emberen kívül az egész osztály lerészegedett; sírtak, hánytak, belefeküdtek, akkor azért sírtak mert hánytak, ó jaj szerelmi bánat, áá milyen jó az osztályközösség adj még inni. Egyszerűen szánalmasok voltak, ahogy fetrengtek a földön, összehányták magukat és sírtak a saját szerencsétlenségükön.
Miért kell berúgni, ha az nem jó? Nem vittek ezzel előrébb semmit, csupán annyit értek el, hogy senki nem tudott aludni (még az sem aki akart volna), illetve hogy mindenki összeveszett mindenkivel, és hogy mindenki utolsó nagy osztálykirándulása el lett b*szva.
Nem mondom, én is ittam pár pohárkával, de nem azért, hogy részeg legyek, nem szeretek részeg lenni, mert tudom hogy szánalmas az egész... De miért teszik mások? Valaki mondja már meg. :D
nálunk is ez volt+ az egyik srác kábítószerezett is, nem tudom mit, de nagyon kiütötte magát, benyitottam a szobájába, ott feküdt hanyatt az ágyon, a feje félig lelógott, nyitva volt a szája, de nem mondott semmit, csak nézett rám. A lábai és a keze összevissza voltak, fel sem bírt ülni magától. Sokan részegek voltak. Hogy kinek jó ez? Azt nem tudom.
(a kábítószeres srác egyébként alapjában okos volt, csak szétszívta az agyát. Bármi lehetett volna belőle, meg megvolt az esze, de úgy tönkrevágta az életét, érettségi óta nem hallottunk felőle)
Összesen egy tanár volt majdnem 30 gyerekre.. mikor látta, hogy majdnem mindenki zombirészeg, úgy döntött, inkább "nem vesz róla tudomást". Lehet még meg is lincselték volna. :S
Akik szerint oszt.kir.-en berúgni jó: miért? :D Tényleg érdekel, hogy mitől jó... mert én így, laikus szemmel nem látom... :)
Mi osztálykiránduláson a tanárral ittunk:D
Egy srác hányt csak nem az egész osztály és nem ittunk töményet csak bort vagy sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!