Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátságos bemutatkozókat...

Barátságos bemutatkozókat keresek, írnátok néhány ilyet? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Bécsből jönnek át hozzánk (13 éves )cserediákok és bemutatkozót kell nekik írnunk ..már írtam pár sort de ezt még kiszeretném egészíteni mert a levélnek kissé adatlapszerű lett a hangulata és így barátságtalan ...tehát olyan témákat szeretnék kérni amivel barátságossabbá tehetem a levelet .

előre is köszi !

2009. okt. 7. 19:14
 1/1 anonim válasza:
100%

Hát te eléggé nem vagy kreatív fiam, de ha már erre járok:

Az egy tipp, hogy egy levelet úgy lehet személyesebbé tenni, hogy miután megemlíted saját magad tulajdonságát, rákérdezel az övére is.

pl

"én teniszezem, te is sportolsz?"

Aztán ottvannak a hobbi, sport, család stb ütőkártyás témát amiket agyonrágnak, sztem inkább kérdezz rá a zenei stílusára vagy ecseteld a tiedet

2009. okt. 11. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!